Експозиція Харківської облдержадміністрації (ХОДА) була нагороджена дипломом лауреата в номінації "Виставкова діяльність - найкраща експозиція" за результатами участі в X міжрегіонального універсального оптово-роздрібного ярмарку "Курський Коренський ярмарок - 2010" (Росія). Про це повідомив сайт ХОДА.

В рамках ярмарку була проведена презентація експортного та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області, представлено інвестиційні проекти та експоновано на стендах пропозиції 14 підприємств харчової та переробної промисловості області, зокрема ДП "Харківський завод шампанських вин", ТМ "Весна", ТОВ "Салтівський м'ясокомбінат ", ТОВ" Пакс ".

Довідка "SQ". Коренський ярмарок організовує обласне ДП "Виставковий центр "Курський Коренський ярмарок". У виставці-ярмарку беруть участь представники федеральних міністерств і відомств Росії, дипломатичних місій країн ближнього і далекого зарубіжжя в РФ, керівники регіонів, організацій і підприємств ЦФО Білорусі, Молдови, Росії та України. Ярмарок відбувся 3-6 червня.