На Харьковском авиазаводе и еще нескольких предприятиях области ликвидировали задолженность по зарплатеНа Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві повністю ліквідована заборгованість із зарплати в розмірі 7,9 млн.грн. Про це повідомив офіційний сайт Харківської облдержадміністрації (ХОДА) з посиланням на заступника голови ХОДА Ігоря Шурму.

За його інформацією, також ліквідована заборгованість із зарплати на КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" (1,5 млн.грн.), ВАТ "НДІ радіотехнічних вимірювань" (866,9 тис.грн.), ДП "Чугуївський авіаційний ремонтний завод" (495,1 тис.грн.), ТОВ "Агро-Трейд" (280,5 тис.грн.), Первомайському комунальному виробничому управлінні водопровідно-каналізаційного господарства (251,2 тис.грн.) та низці інших підприємств.

Зменшені борги із зарплати на ДП "Харківський електромеханічний завод" - на 4 млн.грн., ДП "Завод ім Малишева" - на 2 млн.грн., ДП "Воєнизована аварійно-рятувальна служба "Лікво" - на 1,9 млн.грн., ВАТ "Харківметробуд" -. на 847,3 тис.грн., казенному підприємстві "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування" - на 601,8 тис.грн., КП "Куп'янське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" - на 549,8 тис.грн., казенному підприємстві "Зміївський ремонтний енергомеханічний завод" -. на 478,9 тис.грн.