На крыше отеля "Kharkiv Palace" построят летнее кафе

На даху двоповерхової частини комплексу готелю "Kharkiv Palace" збудують літнє кафе. Про це повідомили "SQ" у компанії "DCH" - інвестора будівництва готелю. Вже готовий каркас і купол приміщення кафе. Будівельні бригади зайняті установкою фасадних систем та інженерних мереж.

Як зазначили у "DCH", також уже готовий скляний фасад готелю. Не завершена тільки невелика ділянка в тому місці, де знаходиться будівельний підйомник. Більша частина робіт здійснюється усередині готелю. У двоповерховій частин "Kharkiv Palace" увага будівельників сконцентрована на приміщеннях розважального центру. Найближчим часом тут планують закінчити облаштування громадських зон, після чого приступити до монтажу панелей у малому конференц-залі та ресторані.

За інформацією "DCH", усередині висотної частини комплексу основним пріоритетом наразі є оздоблювальні роботи. В атріумі завершується укладання мармуру, йде підготовка до монтажу балюстради. На об'єкт уже завезли ліфти і підйомне обладнання.

Довідка "SQ". Здача готелю в експлуатацію та церемонія урочистого відкриття "Kharkiv Palace" заплановані на 5 грудня 2011 р. Обсяг інвестицій голови правління групи компаній "DCH" Олександра Ярославського в будівництво готелю складає 126 млн.дол. Готель розрахований на 180 апартаментів. Готельний комплекс - це підземний рівень (паркінг на 54 місця) і 13 наземних поверхів. На першому поверс "Kharkiv Palace" розташуються вестибюль, торговельні і розважальні заклади, кафе, лобі-бар. На другому поверсі - ресторан, багатофункціональний зал, бізнес-центр та адміністративні приміщення готелю. З 3 до 10 поверху будуть розміщені готельні номери, у тому числі і трикімнатний президентський "люкс". На останньому поверсі заплановані SPA-центр і ресторан з панорамним видом на пл.Свободи, на якій розташований готель.

Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 р., згідно з підписаним з УЄФА договором, у "Kharkiv Palace" перебуватиме штаб-квартира європейського футбольного союзу. Тут же будуть проживати цільові групи (так звана "сім'я") УЄФА.