Харківське теруправління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку з 28 травня почало позапланову перевірку ТОВ "Атлантік-ЛТД". Про це повідомили "SQ" в теруправлінні. Тривають планові перевірки ВАТ "Трест Житлобуд-1", ТОВ "Тая", ТОВ "Укрреестр-Харків", ПАТ "АКБ" Базис ".

За інформацією теруправління, видано розпорядження про зупинення обігу акцій ЗАТ "Дворічанський елеватор" та АТЗТ "Фірма І. BS", оскільки вони вирішили реорганізуватися у ТОВ. Скасовано випуск акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про затвердження ліквідаційного балансу і звіту комісії стосовно ВАТ "Харківське спеціалізоване будівельно-монтажне управління" Укрмясомолтехпром", видано свідоцтво про реєстрацію випуску акцій у зв'язку зі зміною форми випуску акцій з документарної форми існування на бездокументарну ВАТ "Коннектор", ЗАТ "Зовнішторг", ЗАТ "НДІ Техностандарт", ЗАТ "Люкс-центр", АТ "Телерадіокомпанія" Право А/ТВК ", АТ "Ефект", ЗАТ "Сервер Сіті", ЗАТ "Харківський інструментальний завод", ВАТ "Трест Житлобуд-1", ВАТ "Оптово-виробничої торгівлі "Оптпромторг", ЗАТ "Льодова Арена - АДС", АТ "Універмаг "Україна".

Як повідомили в комісії, винесено постанову про накладення штрафних санкцій за невиконання розпоряджень, винесених повторно протягом року, стосовно ВАТ "Жовтневе" та АТ "Фірма" Експрессагро "в розмірі 85 тис.грн. кожне.