Великі платники податків, які перебувають на обліку в Спеціалізованій ДПІ з роботи з великими платниками податків у Харкові (СДПІ), у І кварталі 2011 р. сплатили до зведеного бюджету України 2,2 млрд.грн. податків і зборів, що на 13,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Завдання виконано на 102%. Про це 4 квітня повідомили "SQ" у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян СДПІ з посиланням на начальника інспекції Галину Феденко.

За її словами, до місцевого бюджету від великих платників податків надійшло 217 млн.грн., що на 11% більше плану і на 20% більше, ніж у першому кварталі 2010 р.

Довідка "SQ". На обліку в Спецподатковій на 1 березня перебували 225 платників податків. Серед клієнтів СДПІ - ЗАТ "Філіп Морріс Україна", статутне територіально-галузеве об'єднання "Південна залізниця", ВАТ "Турбоатом", ЗАТ "Завод "Південкабель", ДП "Завод "Електроважмаш", ДП "Харківський завод електроапаратури", КП "Харківські теплові мережі", ДП "Завод ім.Малишева", а також низка банків Харкова.