Компанія мобільного зв'язку "МТС" планує до кінця року забезпечити зв'язок на 5-8 станціях харківського метро. Про це 2 листопада повідомив "SQ" директор північного територіального управління компанії Василь Петровський.

За його словами, абоненти "МТС" зможуть користуватися послугами мобільного зв'язку, перш за все, на пересадочних станціях метро - таких, як "Холодна Гора" й "Університет". У 2011 р. компанія планує провести покриття у всіх станціях харківського метро. На сьогодні зв'язок "МТС" у метрополітені є лише в одному місті України - Києві.

Довідка "SQ". Мережа ЗАТ "Український мобільний зв'язок" ("МТС-Україна") охоплює 95% території України. Компанія обслуговує 19,91 млн. абонентів. "МТС-Україна" - дочірня компанія ВАТ "Мобільні телесистеми", оператора мобільного зв'язку в Росії і країнах СНД. Разом зі своїми дочірніми підприємствами "Мобільні ТелеСистеми" обслуговують 77,97 млн. абонентів. "МТС" та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM у 84 регіонах Росії, а також Вірменії, Білорусі, Узбекистану, Туркменістану та України.