Харківська кондитерська корпорація "Бісквіт-Шоколад" розробила ряд нових продуктів середньої цінової категорії, які виведені на ринок під єдиним брендом "Забодайка". Про це повідомили "SQ" в прес-службі підприємства. На продуктах з молочним смаком зображене теля. Як зазначила президент корпорації Алла Коваленко, до серіъ входять порційні вафлі, фасоване та вагове цукрове печиво, карамель, пралінові шоколадно-вафельні цукерки і порційні шоколадно-вафельні торти.

А.Коваленко підкреслила, що всі вироби є новими продуктами і створені на основі цільного або сухого знежиреного молока. Назву для серії продуктів було обрано після спілкування з дітьми. "Ми запропонували дітлахам кілька варіантів найменування, і краще всього вони відреагували саме на "Забодайку", - відзначила А.Коваленко. За її словами, перші продажі показали високий споживчий попит на нові продукти, і з торговельних мереж відразу почали надходити на них замовлення.
 

Довідка "SQ". Корпорація "Бісквіт-Шоколад" об'єднує АТЗТ "Кондитерська фабрика" Харків'янка ", АТЗТ" Харківська бісквітна фабрика ", ТОВ "Торговий дім "Престиж", Первухінський цукровий завод і агрофірми ім.Г.Сковороди і "Петропавлівка". У 2009 р. підприємства корпорації випустили 59,5 тис.т кондитерських виробів, що на 4% більше, ніж у 2008 р. У грошовому вираженні обсяг виробництва зріс на 20% і склав 683,4 млн.грн. На підприємствах корпорації зайнято понад 3 тис. чол.