ПАТ "Завод ім. Фрунзе" (Харків) у 2011 р. майже у півтора рази збільшило обсяги виробництва. Як повідомили "SQ" у прес-службі підприємства, минулого року завод ім. Фрунзе випустив продукції на 106,3 млн. грн., що складає 143,8% до показника 2010 р. (73,9 млн.грн.). Питома вага експорту зберіглася на рівні 2010 р. і склала 27% у загальному обсязі реалізації продукції.

За інформацією прес-служби, минулого року підприємство модернізувало свої потужності, ввівши в експлуатацію нову зварювальну лінію для виробництва систем огородження, а також лінію з нанесення на секції огорожі СРЕ-покриття. Крім того, на заводі почали впроваджувати ресурсозберігаючі технології.

Компанія також розширювала ринки збуту, беручи участь у міжнародних виставках і створюючи представництва в різних регіонах. Зокрема, минулого року були відкриті представництва заводу в Об'єднаних Арабських Еміратах і в Росії (Санкт-Петербург).

Довідка "SQ". Завод ім. Фрунзе - виробник перфорованих металевих виробів. Завод випускає перфорований металевий лист 160 видів, решета й сита для сільгоспмашин, настилочні решітки, сітки та системи огорожі для будіндустрії, елементи міського середовища (корзини, урни, контейнери, металеві меблі), складські стелажі і захисні системи картерів двигунів для автомобілів. На заводі працює близько 400 осіб, річний обсяг виробництва становить близько 10 млн. дол. Філіальна мережа заводу ім.Фрунзе представлена ​​17-ма представництвами в країнах СНД і Близького Сходу.