
Популярність та успішність кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування залежить від цілого ряду факторів. Одним з найважливіших з них є різноманітність та якість страв у меню. Якими б вправними не були кухарі, не обійтися без спеціального обладнання для гарячого цеху https://www.pm-trades.com/product-category/teplove-obladnannya/, відмінний вибір якого за привабливими розцінками пропонує компанія «ПМ Трейдс».
Особливості роботи гарячого цеху
Під гарячим цехом розуміють приміщення на кухні ресторану, де готуються різноманітні страви, для яких необхідна теплова обробка, що включає смаження, варіння, гасіння, запікання.
Крім приготування основних страв, готують гарніри, соуси та підливи. А вже готові страви вимагають контролю над температурним режимом та його підтримки аж до подачі клієнтам.
Обладнання для гарячого цеху ресторану
Сучасне обладнання гарячих харчових цехів випускається кількома виробниками. До основних типів відносяться:
- Плити та варильні панелі, які бувають газовими, електричними та індукційними. Від типу багато в чому залежить швидкість та рівномірність прогріву страв.
- Печі та духовки для випікання, запіканок та інших страв, які потребують тривалого нагрівання. Можуть бути загального призначення, спеціалізованими, наприклад, для приготування піци.
- Грилі.
- Смажені поверхні та фритюрниці для смаження м'яса, риби, картоплі та інших овочів.
- Теплові шафи, які дозволяють точно контролювати та підтримувати задану температуру.
- Мікрохвильові печі та інше.
Важливо правильно вибрати та купити необхідне обладнання для гарячого цеху. Це забезпечить правильне приготування страв за класичною або оригінальною рецептурою, дозволить створювати ідеальний смак для справжньої насолоди гастронома, а також збереже в їжі максимум корисних мікроелементів, вітамінів.
Також якісне сучасне обладнання забезпечить високу продуктивність роботи гарячого цеху, максимальний комфорт для кухарів та іншого персоналу.
Все це забезпечує сучасний сервіс, що обов'язково буде високо оцінено клієнтами закладу, що робить кафе або ресторан популярним та комерційно успішним.
Куплене обладнання необхідно правильно встановлювати, а також проводити його регулярне технічне обслуговування для надійної та безвідмовної роботи. Найкраще купувати все необхідне в профільній компанії, яка запропонує найкращі моделі обладнання для гарячого цеху, забезпечить доставку та монтаж.
Де купити
Відмінний вибір обладнання для гарячих цехів ресторанів, кафе, їдалень представлений в каталозі www.pm-trades.com. Тільки кращі виробники та великий вибір моделей, включаючи останні новинки, що недавно з'явилися на ринку. Для всіх пропонованих моделей можна прочитати докладний опис, наведено різні характеристики, вказано функціональні можливості, режими роботи, є фото та ціни. Можна здійснювати вибір обладнання самостійно або звернутися до співробітників компанії «ПМ Трейдс», які допоможуть підібрати все необхідне з урахуванням особливостей роботи закладу громадського харчування та меню, яке планується готувати.