Українці - шанують свою Батьківщину, людей, і те народне багатство і мистецтво, яке дісталось у спадщину. Це народ майстер, народ працівник. Він вічно посідатиме гідне місце серед інших народів світу.

Українська народна вишиванка – зберегла в собі багатовіковітрадиції. Вона найбільш поширений і доступний вид народного мистецтва, який вдосконалювався протягом століть. У вишиванках представлених ось тут: leosouvenir.com.ua відслідковуються різноманітні орнаменти від рослинної, рослинно-геометричної тематики до стилізованих тваринних образів, та емблем.

Велика сила витворів народу

З давніх-давен нею прикрашали різні побутові вироби: постільну білизну, серветки, скатертини, рушники, панно, блузи, чоловічі і жіночі сорочки та інші моделі одягу. Українські вишивки сповнюють душу теплом, затишком і спокоєм.

Пращури втілювали в ній свої прагнення, віру, художнє осмислення навколишнього світу. Вона вражає простотою, лаконічністю, різноманітністю художньої майстерності.

Колектив Леосувенір надає можливість , кожному бажаючому, купавати онлайн кращі витвори творчості української майстерності – вишиванки та сувеніри.

Всі витвори представлені на сайті наділені великою силою, здатною оберігати людей, стримуючи сили зла. Вони є оберегами для людини і домівки. Народні майстри, які створювали орнаменти вишиванок, в своїй діяльності використовували мотиви природи, переробляючи, стилізуючи і спрощуючи їх, залишали найхарактерніше.

Вишиванка символ України

Українські старовинні народні вишиванки вражають своєю майстерністю, чарують гармонічним поєднанням форми і кольору, вражають неповторною красою. Передають незвичайний внутрішній світ душі українського народу. Вони джерело розвитку сучасного декоративно-прикладного мистецтва. Орнаменти – колоритні, чудові і різноманітні.

До нашого часу майстерність вишивання дійшла у виглядах цікавого поєднання кольорів ниток, незвичайних орнаментів, стібків, якими вона виконується. Популярність вишивки сьогодні надзвичайна, тому що вироби з народними орнаментами красиві і оригінальні. Безсумнівно, що вишиванки - це символ краси, весни, сонця, символ України.