Перш ніж замовити проектування дизайн інтер'єру львів, необхідно визначити пріоритетний напрямок і стиль майбутнього проекту. Вибирати стиль інтер'єру необхідно, виходячи з індивідуальних пріоритетів і переваг, так як його створення - це справа смаку. Фахівці - дизайнери виділяють кілька головних напрямків: класичний стиль і японський, мінімалізм в інтер'єрі і хай - тек, а також середземноморський, англійський та сучасний стилі, прованс і кантрі. Кожен напрямок має основні відмінності і індивідуальні особливості.

Особливості планування кухонного приміщення

Варто відзначити, що дизайн кухні, санвузлів і прихожих має функціональні особливості і вимагає ретельного аналізу і розрахунку. Часто виникає ситуація, коли необхідно розширити простір і додати простору та свободи, а також використовувати кожен сантиметр площі з користю. Досвідчений дизайнер, використовуючи спеціальні прийоми, може будь-яке приміщення візуально розширити. Для цього застосовуються поверхні з відбиваючим і глянсовим ефектом. Таку композицію краще всього створювати, застосовуючи стилістику модерну або сучасного напрямку, коли використовується мінімальна кількість додаткових аксесуарів.

Етапи роботи дизайнерської студії

Студія дизайну Євгенія Кваші працює з інноваційними матеріалами і сучасними технологічними прийомами. Фахівці студії завжди допоможуть визначитися з індивідуальним стилем, який буде відповідати вашим особистим критеріям, пріоритетам і матеріальним можливостям. При необхідності, представник підприємства виїжджає особисто на необхідний об'єкт, виконує необхідні заміри, прораховує використовуваний майданчик і становить вартість всього проекту.

Види дизайнерських проектів

Команда дизайнерів з практичним досвідом роботи пропонує розробити не тільки інтер'єр квартири, але і допомогти розпланувати приватний будинок, заміський котедж або дачу. Студія займається комплексним професійним ремонтом і будівництвом житлових об'єктів, проектуванням житлових приміщень і оформленням простору меблями, додатковими аксесуарами «під ключ».