Давно відійшов у минуле верхній одяг, що був незручним, громіздким та мав не зовсім привабливий вигляд. Сучасна індустрія моди разом з промисловцями задовольняє потреби найвибагливіших панянок, пропонуючи їм різноманітне вбрання. Це куртки жіночі, пальто, плащі, кардигани, пончо та ще чималого чого.

Особливості моделей й вибору

Особливої уваги заслуговують куртки. Ця одяганка зручна, комфортна, практична, має безліч фасонів та великий модельний ряд. Але щоб одежина виглядала стильно, потрібно знати деякі секрети та, звичайно ж, користуватися ними при її купівлі.

Одна зі, здавалося незначних, на перший погляд, порад – вибір одягу відповідно до сезону. Та й справді, недоречно буде виглядати наймодніша легенька куртка, якщо одягати її в люті зимові морози. Не найкращий варіант носити й теплу, стильну парку в погожі весняні дні. Для кожної пори року є свої чудові вироби.

Ще один критерій – відповідність розміру параметрам фігури. Найпрекрасніша, підібрана зі смаком куртка, багато втрачає, якщо буде замалою або ж, навпаки, великою. Та й тих комфорту і зручності, якими виділяється цей верхній одяг, вже не буде.

Модні тренди

Якщо звертати увагу на модні тенденції, то такими вважаються зараз кожані або замшеві «косухи», та ще й оздоблені металевими елементами. Оздоблення, до речі, має неабияку популярність і в інших моделях. Дизайнерські витівки – хутряні вставки, вишивка, використання техніки печворк, аплікації.

Жіноча мода продовжує рух у чоловічий бік. Куртки, знайомі під назвою «авіатор» чи «бомбер», що пасують більше до гардеробу сильної статі, стають популярними і серед «слабкої» половини людства. Приваблюють панянок і так звані «дуті» моделі, що мають неабиякий об’єм.

Де й як придбати?

Чудовий асортимент пропонує жінкам Інтернет-магазин «Megasport». Вибрати та купити потрібний одяг можна, скориставшись сайтом компанії. Тут треба «перелістати» електронний каталог, щоб зробити вибір на користь тій чи іншій моделі.

Потім скористатися віртуальним кошиком для покупок або зателефонувати по вказаним номерам оператору-менеджеру магазина, обговорити деталі замовлення (колір моделі, розмір, й таке інше), та оплатити його найзручнішим способом (онлайн або через термінал).

Доставка товару здійснюється в усі регіони України за допомогою кращого вітчизняного логіста-перевізника «Нова пошта», гарантовано швидко та безпечно.