Багато хто в Європі пересідає з автомобілів на велосипеди. Це екологічний і дуже приємний вид транспорту. Коли їдеш містом на двох колесах, помічаєш все навколо, рухаєшся не поспішаючи, встигаючи подивитися навколо і помітити, що де відбувається. Звичайно, в Україні поки немає таких зручних велосипедних доріжок як в європейських населених пунктах. Однак велосипеди поступово завойовують і українські міста. Ще однією причиною купити велосипед є висока ціна на паливо, яку відчувають всі без винятку автомобілісти. Якщо місце роботи або навчання знаходиться не надто далеко від будинку, відстань цілком можна подолати на двоколісному транспорті.

Однак, якщо подивитися ціни на нові велосипеди, тим більше європейського виробництва, стає зрозуміло, що такі придбання по кишені далеко не всім. Дійсно, вони не товаришують з українськими зарплатами. Проте, вихід є. Замість нового байка завжди можна придбати велосипед б / у, який експлуатувався в Європі. З огляду на якість тих доріг, можна бути впевненими, що такий велосипед виявиться у цілком пристойному стані і може експлуатуватися без проблем ще мінімум десяток років.

Де можна придбати велосипед б/у з Європи?

Само собою, таку покупку можна зробити лише в перевіреному магазині, який встиг себе зарекомендувати і якому можна довіряти. Тим, хто вирішив зробити корисне придбання, варто звернутися в інтернет магазин Rower.in.ua, сайт rower.in.ua. Саме тут пропонуються якісні нові та вживані байки, що пройшли передпродажну перевірку і підготовку. Кожна запропонована тут модель привезена з Німеччини, Австрії чи Голландії. Більшість з них зроблені і експлуатувалися виключно в Європі. Оскільки там люди можуть собі дозволити «не вбивати» техніку, а просто періодично її міняти, ці велосипеди на ходу і не вимагають ремонту.

Вибравши вподобану модель і зробивши замовлення, покупець може домовитися про доставку в будь-яке місто. Якщо буде виконана передоплата, він може отримати непогану знижку. При бажанні можна оформити кур'єрську доставку, а оплатити покупку тільки після її перевірки. Тобто, магазин робить все можливе, щоб клієнт залишився задоволений і отримав саме те, на що розраховував.