Обігрів виробничих приміщень є одним із найголовніших завдань у зимову пору року. Найбільш зручним та вигідним варіантом стане тепловентилятор водяний, який можна замовити в українській компанії PROTON. Для оптимізації пошукового процесу пропонується проста та доступна навігація сайту. Необхідно вибрати відповідний розділ та категорію продукції, що враховує індивідуальні критерії замовника. Це може бути тип та потужність нагріву, тип двигуна та ступінь захисту обладнання.

Пріоритети теплових промислових вентиляторів

Перевагою компанії PROTON є наявність власних виробничих потужностей, що дозволяє реалізовувати теплові вентилятори за прийнятними та доступними цінами, а також впровадження інноваційних технологій та розробка нових проектів, що дозволяють пропонувати максимально ефективні рішення на основі автоматичних пристроїв. Підприємство пропонує теплові вентилятори з різними функціональними можливостями та максимально швидким обігрівом, що відрізняється зносостійкістю та довговічністю. Моделі для промислового використання можуть активно працювати протягом цілої доби. Їх можна програмувати на тривалий час, встановивши необхідний температурний режим.

Технічні характеристики

Основними технічними параметрами вентилятора для обігріву є такі показники, як кількість рядів теплообмінника, потужність нагріву і кількість повітряного потоку, рівень шуму і клас захисту двигуна, об'єм води в теплообміннику, максимальний робочий тиск і дальність повітряного потоку. Водяний промисловий тепловентилятор має особливу конструкцію, що складається із пластичних пластикових елементів у вигляді спеціальних ребер, які сприяють максимальному зниженню повітряного потоку. Така будова дозволяє знизити рівень вібрації та шуму під час роботи.

Особливості пристрою

Інноваційне теплове обладнання дозволяє встановлювати різні режими обігріву на промислових об'єктах, користуватися індивідуальними налаштуваннями та встановлювати автоматичний режим. Пристрій дозволяє забезпечувати стабільний температурний режим, а також встановлювати та регулювати необхідні параметри.