Одним з основних аспектів прибутковості фермерського господарства та ефективного виконання всіх необхідних сільськогосподарських робіт, є багатофункціональність обладнання. Для цієї ролі відмінно підходить мінітрактор, який за допомогою спеціального навісного обладнання перетворюється просто в універсального помічника.

Якісне навісне обладнання для тракторів значно полегшує виконання таких основних етапів сільськогосподарських робіт, як передпосівна підготовка грунту, висадка та посів овочевих або зернових культур, прибирання та транспортування зібраного врожаю. Однак не потрібно думати, що між сезонами ваш помічник буде стояти і припадати пилом. За допомогою спеціального навісного обладнання можливе прибирання снігу в зимовий період, транспортування і вантаження габаритних вантажів. Сільгосптехніка, навісне обладнання до тракторів пропонує авторитетна компанія "Агрокрам".

Як вибрати навісне обладнання для міні-тракторів?

Перш ніж визначитися з вибором і купити навісне обладнання для тракторів, вам потрібно вирішити, для яких цілей ви його будете використовувати. За цілями експлуатації розрізняють обладнання для:

  • підготовки грунту перед сезоном: борони, культиватори, плуги, фрези і мульчувачі;
  • висадки овочевих культур: картоплі і часнику;
  • посіву зернових культур: сівалки;
  • збирання врожаю овочевих культур;
  • збирання зернових культур і заготівлі сіна: косарки роторні та сегментні та ін.;
  • перевезення і навантаження об'ємних вантажів (причепи тракторні, адаптери, навантажувачі);
  • прибирання снігу.

Де купити якісне навісне обладнання?

В Україні на ринку сільськогосподарських товарів останнім часом з'являється все більше нової техніки і нових виробників. Не завжди нове - це якісне. Не завжди можливо застрахуватися від покупки неякісної техніки, проте це реально.

Купуйте завжди сертифікований товар. Це є гарантією високої якості техніки. Фірма, у якої ви хочете що-небудь придбати, повинна бути офіційним представником того виробника, техніку якого ви хочете купити. Це захистить вас в плані гарантійного обслуговування вашої покупки. Дізнавайтеся про особливості гарантії. Тільки фірми-партнери можуть надати вам гарантію безпосередньо від виробника, завдяки чому ви отримаєте професійний ремонт або заміну товару.