Перше враження від сайту завжди дуже важливо, в інтернеті теж «зустрічають по одягу». Проводячи порівняння вашого сайту з конкурентами, користувач обов'язково зверне увагу на візуальну привабливість проекту. Дизайн повинен відображати специфіку діяльності компанії і співвідноситися з її фірмовим стилем.

Розробка сайтів Хмельницький або редизайн сайту - це значить забезпечити наочну, естетично привабливу вітрину, здатну залучити потенційних клієнтів товару або послуги. Для кожної компанії це процес суто індивідуальний.

ЧОМУ НЕОБХІДНО РЕГУЛЯРНО ПРОВОДИТИ РЕДИЗАЙН САЙТІВ?

Моральний рівень будь-якого сайту приходить досить швидко. Після 2-3 років рекомендується проводити редизайн сайту. За цей час в сайтобудування, як правило, з'являються нові тенденції і технології, істотно випереджають весь попередній досвід. Якщо ви хочете забезпечити приплив нових клієнтів і мати репутацію сучасної компанії, то безперервний розвиток необхідно і вашому сайту.

Вимоги до сайтів з боку користувачів стають все більш строгими, робити «як у всіх» на конкурентоспроможних ринках стає недозволено. Зрештою ваш проект може стати неефективним: разом з відтоком відвідувачів ви будете втрачати прибуток. Саме тому до вибору веб-студії в якої розробка сайтів Хмельницький основна робота з програмування необхідно поставитися з великою увагою. Наші дизайнери розроблять і реалізують концепцію вашого сайту, допоможуть здійсненню покладених на сайт задач.

ЯК ВИЗНАЧИТИ, ЩО САЙТУ ПОТРІБНО НОВИЙ ВЕБ-ДИЗАЙН?

Зазвичай розробка сайтів або редизайн сайту проводиться в наступних випадках:

  1. якщо з моменту створення сайту пройшло більше 2-3 років;
  2. якщо інтернет-ресурс не виконує покладених завдань (не продає);
  3. якщо морально застаріла структура сайту (елементи навігації, розділи, категорії);
  4. якщо виникла потреба в додаванні нових інтерфейсів і функціоналу;
  5. якщо необхідно внести на сайт новий контент (наповнення), але в рамках старого дизайну це зробити неможливо.

Замовляючи новий дизайн сайту, ви закриваєте цілий комплекс іміджевих, рекламних і маркетингових завдань

Грамотний дизайн повинен бути цікавим, незвичайним, таким, що запам'ятовується. Він повинен викликати бажання повертатися на сайт і ділитися посиланням на ресурс з друзями.

Хороший дизайн - це впізнаваний дизайн. Зовнішнє оформлення сайту має сприяти зміцненню бренду. Дизайн формує імідж, фірмовий стиль, а тому повинен відображати концепцію компанії навіть в дрібних, незначних деталях.

Грамотний дизайн сайту передбачає зручність юзабіліті. Кожен користувач, вперше потрапив на сайт, повинен інтуїтивно орієнтуватися на сайті і розуміти роботу інтерфейсів.

Хороший дизайн - це легкий дизайн. Більше 80% користувачів не стануть чекати більше 30 секунд, якщо ваш сайт підвантажує елементи стилів. Яким би привабливим ні ваш сайт, якщо не хочете втратити клієнтів, обов'язково враховуйте цей фактор.

ЯКІ ЗМІНИ ВІДБУВАЮТЬСЯ НА САЙТІ?

Вносячи щось нове в дизайн сайтів, не можна говорити тільки про візуальної складової ресурсу. Щоб досягти найбільшої ефективності, необхідний комплексний підхід: це опрацювання архітектури сайту, верстки та функціоналу, який би задовольняв вимогам власника сайту і потенційного споживача.

Редизайн сайту - один із способів вдихнути в ресурс нове життя. Це не тільки зміна зовнішнього вигляду сайту. В дану послугу входить розробка абсолютно нового стилю, логотипів і банерів, зміна структури сайту, його інтерфейсів і юзабіліті, редагування кольорової палітри сайт, а також ряд завдань щодо підвищення конверсії ресурсу.

Від обсягу робіт буде залежати кінцева ціна на редизайн сайту в місті Хмельницький. У кожному конкретному випадку вона формується індивідуально. Перед цим необхідно виявити, які цілі сайт не виконує, і чому не влаштовує власника в своєму нинішньому стані. В першу чергу на вартість редизайну сайту впливає кількість макетів веб-сторінок, які необхідно опрацювати дизайнеру.

Матеріал підготувала: Марія Остапчук, м. Хмельницький