Коли приймається рішення про створення бізнесу, необхідно отримати чітке уявлення про те, в якій правовій формі він буде представлений. Існують такі види діяльності, якими фізична особа займатися просто не має права. Це розробка природних ресурсів, торгівля деякими видами товарів та інше. Тут повинна бути організація з більш широкими повноваженнями. В такому випадку обов'язково потрібно створення тов, яке в буквальному сенсі розв'яже комерсанту руки.

Реєстрацію можна провести самостійно або ж довірити цей процес фахівцям. Другий варіант свідомо краще, оскільки так початківець комерсант не витрачатиме свій час на ходіння по кабінетах і суперечки з чиновниками. Він зможе зайнятися тим, що для нього на початковому етапі найважливіше - підшукає приміщення для оренди, укладе договори з постачальниками і місцями збуту продукції, потурбується про ефективну рекламу. Звичайно, при самостійній реєстрації можна заощадити трохи грошей, проте ця економія зовсім не виправдана. Чим раніше бізнес почне роботу, тим швидше він окупиться. Про це завжди слід пам'ятати.

Куди звернутися для реєстрації ТОВ?

Якщо реєстрації ФОП для ведення діяльності недостатньо, слід подумати про реєстрацію ТОВ. Для цього можна звернутися в сервісну компанію Менеджмент Консалтинг Груп, яка надає консалтингові та аутсорсингові послуги ще з 2005 року. На сайті компанії mcg-lv.com представлена докладна поетапна інструкція по реєстрації ТОВ. Це допоможе не помилитися тим, хто вирішив проходити процедуру самостійно.

Щоб провести реєстрацію, доведеться потурбуватися багато про що. Це перш за все написання статуту організації, прийняття рішення з приводу її юридичної і фактичної адрес, вибір назви, вибір діяльності за КВЕД, визначення статутного капіталу і засновників компанії, інше. Як можна зрозуміти, клопоту у майбутнього комерсанта буде чимало. Не слід забувати і про те, що на кожному етапі можуть бути допущені помилки, що помітно відстрочить реєстрацію організації. Тому набагато зручніше скористатися послугами професіоналів, які знають всі нюанси даного процесу. Якщо все буде виконано правильно, в тому числі правильно підготовлені всі документи, сам процес реєстрації займе не більше 2 днів.