Хороший і довгоочікуваний ремонт - це тільки півсправи. Ще складніше правильно підібрати відповідний інтер'єр, вибрати загальну стилістику житлового простору, знайти унікальні рішення, щоб підкреслити індивідуальність вашої квартири або будинку. Для більш комфортного та швидкого вирішення, краще за все відвідати центр меблів Гора, де є абсолютно все і зібрано воно в одному місці. Немає необхідності їхати з одного кінця міста в інший для вибору м'яких та корпусних меблів, ортопедичного ліжка та комодів, підлогового покриття та декору, а також вбудованої побутової техніки, дверей і сантехнічних приладів.

Комплекс займає величезну площу, на якій пропонується найрізноманітніша продукція для будинку. Тут зібрані сто п'ятдесят меблевих брендів, які пропонують різні напрямки оформлення домашнього інтер'єру. Потенційний покупець зможе підібрати будь-який вид декору або окремий елемент меблів по своїм персональним критеріям і потребам, а також за фінансовими можливостями. Якщо вам набридли традиційні форми диванів, хочеться знайти свіже та неординарне рішення - найкращим виходом стане відвідування торгового майданчика «Гора». Тут вам запропонують диван «Бозен», який відрізняється єдиної спинкою для сидіння і спини. Він здатний розслабити після важкого робочого дня, зняти напругу в суглобах і хребті, а також дати можливість комфортно відпочити, відчути свободу і простір.

Салони меблів пропонують кухні і дзеркала, різний домашній текстиль та системи освітлення. У торговому центрі «Гора» ви зможете підібрати абсолютно все для облаштування приміщення, незалежно від площі вашої квартири або заміського будинку. Крім того, ви зможете купити якісну сантехніку і необхідні аксесуари за демократичними цінами.