Подорож до Львова може стати неймовірно захоплюючою подією в житті будь-якого мандрівника. Це особливе місто з ароматом кави – дуже гостинне, наповнене особливою творчої енергетикою. Засноване місто було ще в 13 столітті з ініціативи князя Данила Галицького. Саме тоді Львів і був вперше згаданий в літопису. Місто довго залишалося столицею Галицького князівства, тому воно й досі наповнене величною і багатою архітектурою того часу.

Звичайно, оренда житла тут коштує недешево, особливо в свята, оскільки дуже багато людей прагнуть відвідати це унікальне місто. Щоб заощадити на проживанні, а заодно і добре відпочити, можна обрати готель у Львові за містом, вірніше, цілий готельний комплекс «Варшава».

Готельний комплекс «Варшава» - прекрасне місце відпочинку

Цей комплекс серед інших відрізняє прекрасний сучасний сервіс і аристократична вишуканість. Це дає можливість гостю насолодитися повноцінним відпочинком. Чудовий, ретельно продуманий Room-servise, центр відпочинку з сауною, римською парною, та великим басейном, безкоштовний інтернет, зручний трансфер - все це робить відпочинок у готелі дійсно комфортним. Звідси дуже легко дістатися до центру Львова. На це знадобиться не більше 10 хвилин. Готельний комплекс містить 42 упорядкованих номери, в тому числі номер для молодят.

На території комплексу працює прекрасний конференцзал, тому можна влаштувати тут ділову зустріч або семінар. Зал оснащений сучасним обладнанням, яке допоможе провести якісні презентації та конференції. Тут працюють кілька банкетних залів, розраховані на різну кількість відвідувачів, тому при бажанні їх можна замовити під весілля або корпоративний захід.

Розташований комплекс в прекрасному мальовничому місці. Після прогулянок по Львову і огляду визначних пам'яток гостям напевно захочеться тиші і справжнього релаксу. Тут вони можуть це отримати в повній мірі. Приємно дивує обслуговування готелю. Гості можуть розраховувати на повноцінний сніданок-шведський стіл і щоденне прибирання номерів. Забронювати номер можна зателефонувавши по телефону і поспілкувавшись з менеджером.