весільний торт від Білка

Торт на весіллі – кульмінація святкового заходу. Якщо ви бажаєте, щоб урочиста подія пройшла ідеально, необхідно не лише обрати найкраще весільне вбрання, орендувати відповідне приміщення, вирішити питання з доставкою гостей, але й заказати найгарніший торт, наприклад, на сайті http://bilka.ua/torty/. Нижче розглянемо рекомендації щодо вибору весільного десерту.

Яким повинен бути торт

Якщо ви не знаєте якими ласощами почастувати гостей на весіллі, то поспілкуйтесь з фахівцями, послухайте їх поради. Зваживши пропозиції треба обрати кондитера, обговорити бюджет, який ви готові витратити на торт і вже потім робити заказ.

Ідеальним є торт, який :

• має надзвичайний смак та аромат;

 

• в складі якого лише натуральні продукти;

 

• має привабливий, ніжний вигляд.

 

Саме такі витвори кулінарного мистецтва можна заказати в кондитерській «Білка». Тут можна зробити заказ на торт вагою від 1,5 кг. Для оздоблення тортів у «Білці» використовують лише натуральні компоненти, тому деталі декору є їстівними. Як правило, основою весільного торту є легкий, м’який, надзвичайно духмяний бісквітний корж. Але, якщо планується торт з декількох ярусів, бісквіт може не витримати ваги всієї конструкції, та нижній ярус може просто розчавитись. Тоді використовують або спеціальну підставку для багатоярусної конструкції, або ж за основу беруть коржі горіхові або медові. У випадку, коли використовується підставка, яруси не торкаються один одного, кожен корж знаходиться на окремому блюді.

Кав’ярня-кондитерська «Білка»

У львівській кондитерській «Білка» можна не лише замовити неперевершені десерти. Оскільки це кав’ярня, то тут можна насолодитись неймовірним смаком кави або чаю, замовити легкий перекус і навіть замовити спеціальне дитяче меню. Якщо зайти на офіційний сайт кондитерської «Білка», то можна побачити наскільки різноманітний асортимент ласощів та випічки. На сайті представлені яскраві фотографії та детальний опис десертів, тому кожен обере саме той варіант, який найбільше відповідає його вподобанням.

Щоб отримати розгорнуту консультацію з будь-яких потрібно лише зв’язатися з менеджером компанії за телефоном, написати в соціальних мережах або ж зробити особисто замовлення, відвідавши кав’ярню «Білка».