Сьогодні жіночі вишиті плаття – один з основних трендів у світовій індустрії жіночої моди, і, звичайно ж, в модній індустрії України, для якої цей вид одягу є одним з елементів національної культури. Сьогодні в нашій країні такі сукні є в гардеробі майже кожної представниці прекрасної статі. Саме в такому вбранні кожна жінка відчуває свою приналежність до українського народу.

Трохи історії

Мистецтво вишивки в Україні культивується вже більше 1000 років. Зародилося воно ще в язичницьку епоху.

Вправні вишивальниці були в ті часи в кожній нашій родині, кожна українка повинна була сама вишити собі весільну сукню і набір приданого – рушників, хусток і ін. Такі вміння передавалися від матерів до доньок в кожному поколінні.

Сучасні тенденції

Однак історія історією, але крім сказаного, вишиті сукні є і вельми стильним та яскравим предметом жіночого гардеробу. Сьогодні їх моделі створюються провідними дизайнерами різних країн планети. Причому різноманітність фасонів вражає. Серед них можна знайти:

  • повсякденні сукні;
  • вихідні наряди;
  • домашній одяг та ін .

Онлайн-магазин «EthnoModern»: жіночі вишиті плаття в широкому виборі

Популярний львівський онлайн-магазин одягу «EthnoModern» пропонує відвідувачам широкий вибір жіночих вишитих суконь, створених в українському національному стилі. На користь вибору саме цього предмета жіночого гардеробу можна навести чимало аргументів:

  • на відміну від одягу з принтами, малюнок нанесений вишивкою не вицвітає від часу і численних прань, для нього не страшні навіть прямі промені сонця;
  • всі моделі суконь, представлені в магазині, мають оригінальний вишуканий дизайн, що відображає кращі мотиви національної української культури в жіночому одязі;
  • вишиті плаття є, по суті, універсальною жіночим одягом, їх можна надягати і на роботу, і для походу по магазинах, і по святах.

Персонал магазину допоможе покупцям в підборі сукні відповідного клієнту розміру і фасону. Розцінки на всі товари, включаючи і жіночі вишиті платя, в магазині «EthnoModern» цілком доступні для масової аудиторії. А доставка замовлень можлива в будь-яку точку України.