Є ресторани, в яких просто можна непогано пообідати, а є заклади, що залишають в душі пам'ять на все життя. У них відчувається особливий шарм в інтер'єрі, в самій внутрішній атмосфері, поведінці персоналу і подачі страв. Саме такі заклади в результаті стають кращими і користуються заслуженимпопитом у відвідувачів. Цілком обгрунтовано претендує на звання найкращий ресторан Львова унікальний за своєю спрямованістю затишний бенкет-хол Split. Цей заклад знаходиться в самому центрі старого Львова. Його інтер'єр ретельно продуманий, він поєднує в собі елементи традиційної класики і зухвалої сучасності. Тому тут деякі елементи виконані в модному сьогодні стилі лофт, який так подобається людям креативним і творчим.

Особливий підхід до дизайну закладу

Кожен, кому довелося тут побувати, зможе оцінити справжню ексклюзивність використаних в Інтер'єр елементів. Дійсно, деякі з них були спеціально створені для цього закладу, щоб стати яскравими акцентами в йогоІнтер'єрі. Дивним чином дизайнери підійшли і до зонування простору, зробивши це за допомогою світла і звуку. І це дійсно вийшло пречудово. Завдяки тому, що кожна окрема зона висвітлюється і озвучується індивідуально, там є можливість створювати свою особливу атмосферу, відповідну побажанням клієнтів.

Ще одна унікальна вигадка для даного закладу – абсолютно неймовірна сучасна медіа-система. Складається вона з 11 плазмових екранів, на яких відображається інформація про роботу ресторану, приготуванні страв та інші цікаві події, пов'язані з діяльністю закладу. Щоб всі гості ресторану могли відчувати себе затишно, їм необхідно ознайомитися з правилами ресторану, які представлені на його сайті split.lviv.ua.

Страви і напої

Це те саме місце, в якому гурмани можуть насолодитися по повній. Унікальна авторська кухня дозволить всім бажаючим зануритися в божественний світ смаків і ароматів. Вишукані страви порадують гостей своєю оригінальною подачею. Тут представлені українські, європейські, східні і азіатські страви. Є серед них і зовсім оригінальні, які ламають абсолютно всі кулінарні стереотипи. Чого тільки варте копчене морозиво, та ще й в компанії з беконом!

З особливою любов'ю в закладі ставляться до вина. Тут цей благородний напій представлений більш ніж 200 сортів. У ресторані є навіть своя енотека, в якій дотримані всі необхідні умови зберігання вина. Так що гості зможуть насолодитися чудовим смаком класичних і навіть ексклюзивних вин.