Східна кухня користується у нас в країні такою ж популярністю, як і традиційна українська. Тим більше, що катана львів організовує доставку будь-якої страви, зі свого меню, додому абсолютно безкоштовно. Досить залишити на інтернет-порталі онлайн-заявку або зв'язатися з менеджером закладу по телефону. Залишаючи замовлення, ви завжди будете знати точний час доставки, так як це є одним із критеріїв роботи даного закладу громадського харчування.

Різноманітність і оригінальність меню

«Дракони» і «Саімакі», «Нігірі» і «Хосомакі», «Футомакі» і різноманітні набори-асорті - цей лише невелика частина з усього переліку блюд, які щодня можна замовити в «Katana». Для великої компанії або проведення свята в офісі можна замовити один з найбільших наборів, вагою один кілограм двісті п'ятдесят грам, що складається з футомакі з тунцем, двох хосомакі з ікрою і великою кількістю різноманітних саімакі: зелений дракон, каліфорнія, філадельфія, катана і інші. Для тих, хто не вживає рибні продукти, приготовлена спеціальна пропозиція - набір вегетаріанський, що складається з хосомакі з огірком, авокадо і кошики з салатом чука.

Пріоритети «Katana»

«Katana» постійно розширює свій асортимент і прагне до бездоганного сервісу. Кулінарні майстри з «Katana» бездоганно оволоділи данним мистецтвом і дають гарантію ідеальної якості і неймовірного смаку своїх страв, так як працюють з перевіреними постачальниками і відповідають за свіжість продукції. Основні працівники підприємства мають обов'язкові сертифікати, що підтверджують проходження навчання всім тонкощам східної кухні, а шеф-кухар розробляє оригінальні рецепти і вдосконалює асортимент.

Правильний вага страв і акційні знижки

Варто відзначити, що всі заявлені страви відповідають не тільки рецептурі, а й вказаній реальній вазі. «Katana» прагне до збільшення своєї постійної клієнтської бази і часто оголошує різні акційні знижки або бонусні програми. Клієнтам, які святкують свій день народження, завжди передбачена п'ятнадцятивідсоткову знижка на замовлення. Так само, існує особливий щасливий четвер, коли на все меню пропонується п'ятивідсоткова знижка.