Для отримання високого врожаю аграріям потрібна не лише гарна погода, але і багато допоміжних матеріалів, які істотно знижують рівень ручної праці та допомагають досягти більш високих результатів. Компанія Агрид пропонує величезний асортимент мульчуючих плівок, сітки з пластику і агротканина, а також спеціальну шпалеру і тепличну плівку. Всі ці види продукції є ефективним засобом для сільського господарства і поставляються від перевірених світових брендів. Компанія постійно удосконалює свій сервіс і поповнює каталог новими інноваційними видами продукції.

Користуємося пошуковим алгоритмом

Для оптимізації пошуку вся продукція розміщена за конкретними напрямами. Досить використовувати простий і зручний навігатор, щоб вибрати потрібний розділ. Це може бути квітникарство та овочівництво, виноградарство або ягідництво закритого грунту, а також плодівництво або облаштування розплідників. Крім того, онлайн-магазин реалізує необхідні пристосування і компоненти для промислового вирощування равликів. Використовуючи новітні досягнення з каталогу магазину, ви зможете максимально поліпшити свій сільськогосподарський урожай і домогтися в аграрній промисловості найвищих результатів.

Можливості функціональної сільськогосподарської продукції

Перевагою таких пристосувань стане більш швидке дозрівання врожаю та підвищення його якісних характеристик, можливість захистити ділянку від пошкодження шкідливих комах і від заростей бур'яну. Крім того, ви зможете отримати урожай раніше, ніж настане традиційний сезон. Це дає можливість не тільки порадувати свою сім'ю ранньою соковитою полуницею та іншими плодами, але й отримати значний прибуток.

Бездоганна якість

У каталозі магазина пропонуються різноманітні спеціальні засоби, що захищають ділянку від непередбачених заморозків, граду і палючих сонячних променів, від гризунів та від посухи. Пластикові сітки TENAX і агрошпалера Polifort, агроволокно Greentex і плівки для теплиць від бренду SOTRAFA, а також субстрат з торфу і кокоса GrondMeester – це лише невеликий перелік доступної продукції, розміщеної в онлайн-магазині AGRID і має всі необхідні сертифікаційні документи, які відповідають європейським стандартам якості.