Компанія Ровента випускає пилососи самого різного ступеня складності і вартості, в тому числі бездротові акумуляторні моделі. Можна придбати найпростішу версію для сухого прибирання або миючий агрегат з усіма ознаками сучасної елітної побутової техніки. У будь-якому випадку споживач отримає бездоганний результат.

Особливу увагу приділено очищенню повітря, що виходить. Пилозбірники є герметичні антибактеріальні мішки з п'ятишарового матеріалу. За твердженням виробника вони вловлюють 99% пилу. Для особливо вертких частинок розробником приготований сюрприз у вигляді фільтра високої очистки НЕРА Н13. Його ефективність 99,975%.

 

Де купити

Офіційний уявити компанії Rowenta в Україні пропонує оригінальні бездротові handstick пилососи в широкій товарній номенклатурі, гарантує їх якість і надійність. На корпоративному сайті можна знайти інформацію про дистриб'юторах фірмової продукції, що дозволить не тільки придбати або замовити вподобану модель, але отримати гарантію на сервісне обслуговування і обмін за європейськими стандартами.

Advanced Silence System

Це комплексне нововведення і найважливіших змін тут два. Перше, це двигун, який і дає основний шум. Розробники впровадили спеціальні антивібраційні опори, які не дозволяють передавати коливання на корпус; і поліпшені ущільнювачі, стабілізуючі конструктивні елементи і моторний відсік в цілому; і особливий подвійний ізоляційний матеріал, яким повністю обшита силова установка. В результаті вийшов безшумний двигун.

Друге нововведення, це усунення турбулентності, яка часто виникає в безлічі повітряних каналів пилососа. Нові канали вже спроектовані з орієнтацією на мінімум завихрень і в підсумку маємо тиху роботу. І, крім того, навіть насадки грають свої важливі ролі.