Розрізання весільного торта - це свого роду крапка над і для кожної весільної церемонії. Опівночі настає момент, якого чекають усі гості. Ваш фотограф неодмінно захоче зафіксувати цю подію на фотографіях, тому варто переконатися, що весільний торт є королем усієї випічки, яку подають на вечірці. Якісний та великий вибір, швидке замовлення на сайті спростить вам завдання.

Зверніть увагу на варіанти доставки

Перевірте, які кондитерські є поблизу. Найголовніше, щоб доставка торта до місця призначення не викликала клопоту. Наразі більшість кондитерських надають транспорт – в рахунок оплати або за додаткову плату. Однак слід мати на увазі, що деякі кондитерські все-таки допускають лише індивідуальний забір замовлення.

У цьому випадку слід переконатися, що перевезення торта не завдасть вам зайвих проблем – особливо, коли ви забираєте замовлення в день весілля. Вибираючи кондитерські вироби, зверніть увагу на замовлення, які вже були виконані. Портфоліо виробника надзвичайно важливе, адже тільки так можна оцінити, чи відповідають виконані проекти вашим смакам.

Підберіть торт до стилю весілля

Весільний торт повинен бути невід'ємною частиною вечірки. Пам’ятайте про це, призначаючись на прийом до кондитера. Скажіть йому, в якому стилі пройде ваше торжество, також можна посилатися на декор кімнати або наряд нареченої. Цілком можливо, що таким чином ви надихнете кондитера https://cake.shoko.com.ua/uk/ на виконання вашого замовлення. Також враховуйте пору року весілля.

Літні та весняні торти повинні бути легкими, з використанням сезонних фруктів. Останнім часом все більшої популярності набувають так звані нюди. Такі торти відрізняються простотою. Торт ідеально підходить для весілля в сільському стилі, де простота і відсилання до природи є найважливішими. Для літньої спеки може чудово підійти м’ятно-шоколадний торт, який чудово освіжить усіх запрошених гостей. Торт не покритий глазур’ю, тому вам не доведеться переживати, що прикраси почнуть танути від високих температур. Восени і взимку, навпаки, можна вибрати важкі торти – з великою кількістю збитих вершків або марципанової маси.

Коли і як подавати весільний торт?

Подача весільного торта повинна супроводжуватися особливою обстановкою. Зазвичай вимикається світло, запалюються бенгальські вогні та вмикається музика. Щось подібне, безсумнівно, підкреслить романтичність і гідність цієї частини торжества. У свою чергу, це буде цікавий атракціон для запрошених гостей, а фотографу – можливість зробити пам’ятні фото.

Весільний торт для алергіків?

Якщо ви не впевнені, чи може у когось із гостей весілля бути алергія, то варто уникати найпопулярніших алергенів – наприклад, горіхів. Ви також можете заздалегідь опитувати гостей, щоб переконатися, що у когось із них немає харчової непереносимості. Цілком можливо, що знайдеться група людей з непереносимістю глютену або лактози. У такій ситуації варто замовити в кондитерській торт без алергенів.

Вибір весільного торта здається нелегким мистецтвом, як і вибрати оригінальні корпоративні подарунки. Однак при правильному плануванні торжества і продумуванні найкращого декоративного варіанту вибрати кондитерську буде набагато легше. Не забудьте ознайомитися з навичками кондитера, якому ви доручите працювати над тортом. Підготовка досить дорога, тому варто вибрати фахівця, який якісно зробить роботу.