Одним із найголовніших і найважливіших елементів комп'ютера можна вважати системну плату. Її ще називають материнською. Саме вона об'єднує всі компоненти системного блоку, забезпечуючи їм чітку злагоджену роботу. Взаємодія материнки з іншими пристроями забезпечують розміщене на ній всілякі мікросхеми, названі одним словом чіпсет. Від цього чипсету якраз і залежить те, які саме процесори підтримує конкретна материнська плата.

Це важливо враховувати в тому випадку, якщо буде потрібен апгрейд, тобто модернізація всієї системи. В принципі всі сучасні материнки поділяються на дві основні категорії - ті, які підтримують процесори від AMD, або ж процесори, вироблені компанією Intel. Так що в будь-якому випадку, якщо виникла необхідність зробити свій комп'ютер більш продуктивним, варто насамперед купити материнську плату, і зробити це можна на сайті ktc.ua, який пропонує пристріої від кращих виробників світу.

Вибираємо материнську плату

Саме з материнської плати можна почати оновлювати функціонал свого комп'ютера, оскільки вона є справжньою основою, що забезпечує безперебійну роботу всього пристрою. У більшості випадків системна плата має декілька різних вбудованих пристроїв. Це може бути звукова або відеокарта, мережева карта або модем. При купівлі це варто враховувати. Важливо також звернути увагу на те, чи надійними системами охолодження оснащена материнська плата. Йдеться про всілякі радіаторах, кулери і інші елементи. Якісна робота цих пристроїв відображається на ефективності її роботи. Користувачам потрібно знати, що апгрейд системи залежить від того, яка саме встановлена на комп'ютері материнська плата купити потужну і якісну материнку можна на сайті ktc.ua.

Трохи про компанію КТС

Цей сайт представляє компанію КТС, яка є нічим іншим, як цілою мережею роздрібних комп'ютерних магазинів в Україні. Саме тут завжди з'являються найцікавіші новинки цифрової та комп'ютерної техніки, а також всілякі зручні аксесуари до комп'ютерів, ноутбуків, планшетів і смартфонів. Величезну кількість цікавих гаджетів пропонує цей магазин своїм клієнтам. Ті, хто хочуть придбати по-справжньому якісний оригінальний товар від виробника, можуть це зробити тут, в тому числі скориставшись послугами інтернет магазину. Компанія має в своєму розпорядженні власний сервісний центр, який обслуговує придбані тут пристрої по гарантії і після її закінчення.