Незважаючи на те, що у кожної родини у квартирі є комфортні умови для прийняття ванни та навіть джакузі, бажаючих відвідати корисну для здоров’я баню не зменшується. Львівський центр «Три стихії» http://trystyhii.com.ua/nashi-posluhy/bania користується не аби якою популярністю завдяки тому, що надає дуже різноманітні послуги населенню.

Корисні водні процедури для душі та тіла

Якщо у людини є хоча б маленька можливість піти до бані щомісяця - потрібно нею скористатися, адже не треба відмовляти собі у цьому задоволенні. Ще з стародавніх часів люди вважали, що баня не тільки очищує тіло, але й сприяє поліпшенню здоров’я. Навіть лікували за допомогою пари та віника. І це дійсно так! Бо баня поліпшує всі метаболічні процеси організму, покращує кровообіг, тренує серцево-судинну систему, виводить разом з потом шлаки. Крім оздоровлення и покращення імунітету людина відчуває омолодження. Зі шкіри відшаровуються верхні мертві клітини, вона тонізується і стає пружною та виглядає молодою. Переваги та добрі результати від перебуванні у бані давно вже відмічені медичними експертами.

Стерильне повітря парильні та висока температура зміцнює серцевий м’яз. Таким чином, завдяки контрасту теплого та холодного повітря еластичність судин покращується. Температура людського тіла у парильні підвищується до 39С, це забезпечує умови для загибелі більшості мікробів. А що відносно жінок, то відвідування парильні дуже корисно для шкіри обличчя, від високої температури та пару, розширюються пори, та очищається обличчя.

Чудовий настрій та гарний вигляд забезпечить відвідування після парильні басейну. Різновид додаткових послуг багатий. Басейн є с гейзером, водоспадом, масажем або протитечією. Корисні http://trystyhii.com.ua/nashi-posluhy/basein мають комфортну температуру води, вона становить 27С. Про дуже велику користь аеробних тренувань у басейні й говорити годі. Протидія, яку створює вода впливає на значну ефективність таких тренувань. Крім того, заняття у воді призводять до додаткового масажного впливу на шкіру, а ось навантаження на скелет значно зменшується. Під час тренувань скидається зайва вага (до 3 кг за місяць). Час на водні тренування становить до однієї годи, що можна прирівняти до декількох годин «сухого» заняття спортом. Взагалі, користь водних процедур (будь-яких) відома кожному. Треба тільки трохи терпіння і великого бажання почати вести здоровий спосіб життя.