Сьогодні ринок нерухомості надто популярний серед населення всієї України, і не дарма, адже з нового року передбачається вихід закону, який істотно ускладнить процес придбання нового помешкання. Саме тому більшість українців, не задумуючись, приймають рішення про покупку квартири в новобудові, адже це набагато вигідніше, аніж купівля вторинного помешкання.

Квартири у Львові одні з найпопулярніших і найкомфортніших в цілій області, а завдяки забудовнику житлового комплексу «Зелений Двір», одні з найекологічніших. Саме тому, перейшовши за посиланням www.greenyard.com.ua, у вас є можливість придбати елітне житло за цінами забудовника.

Чому ЖК «Зелений Двір»?

Сама назва говорить про те, що новобудова знаходиться в зеленій частині міста, проте з добре налагодженим транспортним сполученням. Таким чином, вам і вашим дітям не доведеться дихати шкідливими випарами автомобілів, а гуляти вдихаючи свіже, насичене киснем повітрям. Цей комплекс стане найкращим придбанням молодої сім’ї і вона про це точно не пошкодує.

«Зелений Двір» - це сучасний комплекс, обладнаний всім необхідним для комфортного життя своїх власників, який знаходиться в спальному районі Львова. В плануванні комплексу також передбачений дитячий та спортивний майданчик для дітей, поряд знаходиться парк і школа, що дуже зручно для сімей з дітьми. Новобудова обладнана ліфтами, зручними під’їздами, пандусами, а зовні виглядає сучасно та стильно.

Якщо говорити про самі квартири, то тут продумане до найменших деталей однокімнатне та двокімнатне планування, яке дозволяє помістити в квартирі всі необхідні меблі. Однокімнатна квартира стане хорошим виходом для молодої сім’ї, яка бажає жити окремо, а сучасна функціональна мебель, допоможе облаштувати навіть найменші квадратні метри з розумом. В кожній квартирі індивідуальна система опалення, що дає можливість самому регулювати температуру в приміщенні. Крім цього, в плануванні самої новобудови, передбачається місце для аптеки, магазинів, перукарні, які розміщатимуться на першому поверсі.Купляючи квартиру тут, ви отримуєте надійність, якість та своєчасність за фіксованою ціною забудовника.

Перейшовши за посиланням greenyard.com.ua/zelenyiy-dvor-vo-lvove, ви знайдете всю необхідну інформацію про забудовника та контакти за якими можна зв’язатися. Якщо ви мрієте про ідеальне житло у Львові, тоді «Зелений Двір» саме той, хто втілить вашу мрію в реальність.