Мінеральні добрива для сільського господарства слід завжди закуповувати у великій кількості. Вони обов’язково знадобляться для отримання гарного врожаю. Такий тип добрив, як нітроамофоска потрібен майже для всіх рослин, тому що він має оптимальний набір мікроелементів, які будуть потрібними задля вегетації та укріплення після пророщення. Добриво не має терміну придатності, тому зберігати його можна необмежену кількість часу. Так що придбання великої партії дозволить забезпечити господарство на кілька років.

Як використовується нітроамофоска?

Цей тип добрив являє собою гранули, до складу яких входять різноманітні мікроелементи: калій, кальцій, магній, азот, фосфор та ще багато інших. Вони знаходяться у біологічно активному стані, тому швидко засвоюються рослинами через кореневу систему. Використовувати добриво можна, як для надземних рослин, так і для коренеплодів. Воно проявляє себе на практиці виключно з найкращого боку. Ціна є доступною абсолютно для всіх, тому можна не сумніватися в суцільності придбання добрив для свого господарства. Їх можна без зайвих маніпуляцій зберігати на складі до весни.

Продають нітроамофоску у мішках по 25 кілограмів або у бігбегах по 1 тонні. Для великих полів краще обирати максимальну ємність упаковки, аби заощадити кошти. А для власного городу можна обмежитися кількома мішками. З доставкою не буде жодних проблем, адже клієнтам пропонують декілька зручних варіантів. Слід пам’ятати, що нітроамофоска є вогненебезпечною та вибухонебезпечною сировиною. Тому зберігати її обов’язково необхідно подалі від вогню.

Вносити добриво у землю можна, як ручним, так і автоматизованим способом. Розхід визначається відповідно до хімічного складу ґрунту, тому потрібно першочергово провести аналіз. А потім вже не буде складнощів з підрахунками. Щоб отримувати рекордні врожаї, треба завжди вкладати у землю. Тоді вона щедро відповідатиме господареві. Сучасні добрива дозволяють отримувати хороші результати навіть у несприйнятливих для цього ситуаціях. Купувати добрива вигідніше у прямих постачальників.