За допомогою няні батьки можуть звільнити свій час для виконання роботи, власних справ та інших потреб. З кваліфікованими помічницями можна бути впевненим, що малеча буде в безпеці, під постійним наглядом, а також зможе розвиватися і розкривати таланти, потенціал. Часто батьки стараються знайти няню самостійно, щоб не переплачувати за послуги, а портал «Доглядальниця» допоможе в цьому питанні, все кандидати перевірені, мають необхідний досвід та освіту.

Основні види нянь для дитини

Підбираючи необхідну кандидатуру батькам треба розуміти, що няні можуть бути різних направлень та видів. Багато залежить від прямих обов’язків, а також віку дитини. Самі популярні вакансії такі:

  1. Помічниця на вихідний день. Така няня буде з профільною освітою та необхідним досвідом, в неї є гарне резюме та відгуки інших сімей. Послуга популярна для вихідного дня, а основні обов’язки – слідкування за режимом дитини, контроль харчування, розваги та загальний догляд. З потреби помічниця допомагає з завданням для садочка або школи.
  2. Няньки дітям дошкільного віку. Персонал такого типу має бути з педагогічною освітою і досвідом. При роботі няня повинна швидко знайти спільну мову з дитиною. Ідеальним кандидатом можна вважати людей, які знають техніки для розвитку і розкриття талантів, а також поможуть підготуватися до школи.
  3. Вихователь, гувернантка. Послуги надаються для діток від 1 до 3 років. Робітник має закласти правильні звички, дати потрібні знання, які знадобляться для сприйняття навколишнього середовища. Краще всього щоб гувернантка мала необхідну профільну освіту. Додатково персонал буде доглядати, навчати та розвивати малюка. Великим плюсом буде вміння надавати першу медичну допомогу, знання іноземних мов, музики або інші навички, які можна передати дитині.
  4. Няні новонародженим. Такі помічники мають бути не просто досвідченими, а й знати основи догляду за дитиною до року.

Няні без посередників знайти вдається не завжди за короткий проміжок часу, а сам результат може бути не ідеальним. За допомогою порталу «Доглядальниця» вдається швидше підібрати кандидатів для догляду і розвитку малюка.

Весь персонал проходить співбесіду і перевірку, також проводиться тестування. Після усієї процедури няні пропонуються клієнтові з детальними анкетами, описом основних характеристик. На порталі можна представлені різні няні, сайт підбирає кваліфікованих робітників, а ціна формується по різним факторам, серед них навички, освіта, знання мов та інше.