Запланована поїздка на територію Карпат схильна стати джерелом маси позитивних емоцій і яскравих вражень для тих, хто звик проводити дозвілля з комфортом. Відпочинок в Карпатах, організований на кваліфікованому рівні на комфортних для клієнта умовах, пропонується престижної компанією «Відпочинок 365», що виступає в якості беззастережного лідера організації незабутнього відпочинку в Карпатах по системі «все включено».

Мережа туристичних комплексів «Відпочинок 365» як вірний помічник в організації релаксу в Карпатах

В тижневих турах «Все включено» принади активного відпочинку вміло скомбіновані з комфортним проживанням і захоплюючими подорожами. Вартість об'єднує в собі:

  • розміщення в облаштованих і підготовлених номерах престижного готелю;
  • участь в щоденних екскурсіях і походах по Карпатських околицях;
  • організацію трансферу до залізничного вокзалу Львова;
  • сухі пайки під час туристичних вилазок.

Велику туристичну аудиторію чекають гостинні місцеві жителі, ласкаве сонце і дивно прозоре синє небо, філігранно доповнене вражаючою красою багрянцю гірських схилів. Побачивши одного разу незвичайну красу казкової карпатської осені, з нею не захочеться вже ніколи розлучатися.

Поради щодо вибору готельного комплексу

У розпорядження постояльців надаються повністю облагороджені і підготовлені до заїзду комфортабельні номери, що відрізняються передовим технічним, меблевим та побутовим обладнанням. Щоб зробити вибір на користь надійного готельно-туристичного комплексу для захоплюючого відпочинку з дітьми, доцільно враховувати:

  • репутацію організації;
  • характеристики номерного фонду;
  • особливості внутрішнього облаштування апартаментів.

Солідний туристичний комплекс «Трускавець 365» має в складі вчинені в функціональному та естетичному відношенні номера. На перших двох поверхах можна побачити кафе з харчуванням за системою «шведський стіл». Вміле переплетення австрійського, польського та західноукраїнського стилів додає трендовому курорту особливої неповторної чарівності. У затишному райському куточку світу гості зможуть оздоровитися біля цілющого джерела. Насичена програма туру може бути підібрана в чіткій відповідності до індивідуальних потреб і матеріальних можливостей мандрівника. Не упускайте можливості поїздки на територію мальовничих Карпат, які послужать вдалим притулком для справжніх любителів пригод.