Кожен сучасний будинок, буквально, напханий побутовою технікою, яка може у будь-який момент вийти з ладу, якщо в електричних мережах виникне будь-який перепад напруги. Такої проблеми не виникне, якщо відвідати інтернет- магазин електротехніки & quot; Electro100 & quot; і підібрати стабілізатор напруги, відповідний вашим параметрам. Основним критерієм, при виборі даного приладу, є сумарна напруга, яку він повинен на себе взяти. Найкраще, якщо стабілізатор буде мати певний запас напруги, таким чином ви збільшите термін його служби і надійність роботи.

Як зробити розрахунок стабілізатора напруги

Якщо вам необхідний прилад, який повинен захистити все електричне обладнання, наявне в будинку, необхідно підрахувати їх загальну потужність, щоб тоді визначитися з моделлю необхідного стабілізатора і брендом, що забезпечує ваші критерії. Варто відзначити, що один потужний прилад, встановлений на всю техніку істотно дешевше, ніж кілька окремих стабілізаторів. Однак, фахівці стверджують, що набагато ефективніше захищати кожен пристрій окремо. Покупець сам приймає рішення, відповідно до своїх матеріальних можливостей і переваг.

Асортимент продукції в інтернет-магазині

В каталозі інтернет-магазину electro100.com.ua реалізується кілька видів електротехнічної продукції, завжди затребуваній, як у побуті, так і на виробництві. Крім стабілізаторів напруги, це реле напруги і відсікачі, акумуляторні батареї та блоки безперебійного живлення для комп'ютерів, медичної техніки, холодильників, котлів, сигналізації і квартири. Можна придбати промисловий блок безперебійного живлення, який проектується за індивідуальним замовленням, відповідно до тих умов, в яких йому доведеться працювати.

Акції та бонусні програми

Інтернет-магазин регулярно працює над поліпшенням сервісного обслуговування постійних покупців. На сайті постійно проводяться різні акції та оголошуються бонусні програми. Частотний перетворювач LS Starvert iC5 SV015iC5-1F, вироблений в Південній Кореї, реалізується з двадцатівосьміпроцентной знижкою. Детальніше дізнатися про цей товар та інші вигідні пропозиції можна на порталі electro100.com.ua.