Мережевий веломагазин ВелоШоп реалізує найсучасніші моделі в роздріб за оптовими цінами і надає послуги по регулюванню окремих елементів. Після настройки гальм, швидкості і вузлів ви можете вибрати зручний вид і спосіб доставки, включаючи самовивезення з міста Хуст, що в Закарпатській області.

У магазині представлений широкий модельний ряд - від суперкомфортних круизеров до професійних і дитячих байків. Наші фахівці допоможуть вам визначитися і порадять модель, яка максимально задовольнить ваші очікування.

Вибираємо

Весь асортиментний перелік ділиться на кілька груп:

- За типом пересування: шосейні підійдуть для тривалих поїздок, дорожні - для переміщення в межах міста, екстремальні - для спортивних змагань, гірські хардтейли - для дорожнього покриття з різним рівнем складності, крос-кантрі - для пересування по пересіченій місцевості

- За рівнем професіоналізму: для любителів і новачків, досвідчених велосипедистів і професіоналів

- За конструктивними особливостями: компактні (складні), 2-підвісні, 3-підвісні, з жіночої рамою. Є також незвичайні і екстравагантні триколісні велосипеди для дорослих

- По брендам-виробникам (Stels, Merida, Stark, Giant, Trek ...)

- За віком: дитячі, дорослі і підліткові, а також для дівчаток і хлопчиків, з урахуванням вікових особливостей

- За матеріалом виготовлення: карбонові, сталеві, алюмінієві ....

Велоспорт підкорив серця багатьох людей і впевнено завойовує увагу городян і сучасної молоді. Широкий модельний ряд, запчастини для велосипеда і великий вибір аксесуарів, пропонованих в магазині VELOSHOP, дозволяють покупцям придбати двоколісного друга за найвигіднішою ціною в Україні з оперативною доставкою по країні.

Тривала гарантія зробить покупку більш приємною, а консультації фахівців допоможуть максимально швидко освоїти досить складну сучасну техніку. У широкий асортимент дитячих велосипедів, в чому можна переконатися ось тут https://veloshop.com.ua/velosypedy/dytyachi-velosypedy/.

До ваших послуг на сайті:

- Реальні ціни

- Довгий асортиментний перелік

- Докладні описи моделей

- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

- Сертифіковані товари, що мають легальне походження

- Швидке узгодження замовлення

- Обмін виробів неналежної якості

- Оперативна доставка та багато інших «солодких булочок».