Суші з доставкою додому: комфорт та економія часу. Японські делікатеси, що складаються з 38 елементів: зокрема урамакі з сурімі, огірком і кунжутом, хосомакі з маринованим гарбузом і насінням кунжуту, футомакі з тамаго, гарбузом, жовтою ріпою і салатом, нігірі з лососем, футомакі з гострим рибним тартаром з додаванням цибулі. На сайті ternopil.sushi-go.com ви можете замовити доставку суші за багатьма рецептами.

Японські суші - страва, яка радує естетикою свого складу і зводить з розуму смакові рецептори

Це також відмінне джерело заліза, клітковини та вітамінів – незважаючи на безліч переваг, нічого іншого не залишається, окрім як взяти палички в руку та почати пробувати. Вашому смаку буде приємно познайомитися з апетитним набором, до якого входять футомакі, урамакі, хосомакі та нігірі з різними начинками. Якщо ви плануєте зустріч з друзями, подвійний або потрійний смачний набір може постукати у ваші двері.

Суші – японська страва на основі відвареного рису, заправленого рисовим оцтом, з додаванням різних інгредієнтів

У той час як по всій Європі можна знайти суші з куркою, а різдвяний варіант з коропом, традиційні суші - це в основному сирі морепродукти, водорості норі, рис, сирі овочі, гриби і часто насіння кунжуту. Спочатку суші були простою стравою, приготовленою в японських будинках, яка, як і традиційна трикомпонентна італійська піца, згодом перетворилася на справжній кулінарний делікатес з безліччю різних інгредієнтів.

Не ножем та вилкою

Традиційні суші не їдять ножем та вилкою. Це страва, яку можна їсти паличками для їжі. Якщо ви не почуваєтеся досить сильними, щоб їсти суші паличками для рулетів, можете без страху дістати їх пальцями.

Суші змішують із соєвим соусом, японським зеленим хріном васабі з інтенсивним смаком та маринованим імбиром, який очищує смакові рецептори між різними видами суші. Соєвий соус і васабі часто подають окремо, незалежно від того, були суші доставлені додому або з'їдені в ресторані. Тим не менш, найцікавіше поєднання смаків - це занурення суші в соєвий соус, в якому раніше розчинили васабі. Тому перед тим, як почати їсти, рекомендується розчинити невелику кількість зеленої пасти (це форма, яку найчастіше подають васабі в домашніх умовах) у мисці з соєвим соусом.