Весільне торжество - це один із найзначніших заходів у житті кожної людини. Тому так важливо продумувати всі деталі при організації цієї події. Після покупки костюмів нареченого та нареченої, вибір місця проведення весільної процесії є основним важливим моментом. Необхідно враховувати такі деталі, як кількість запрошених, їх інтереси та час проведення заходу. Добре, якщо конструкції в приміщенні є пересувними та мобільними, що дозволяє втілювати найкреативніші ідеї та оформлювати зал на власний розсуд.

Заміський ресторан для весілля

Ресторан під Києвом "TANDYR Meat Factory" https://tandyr.ua/ua/weddings/ пропонує різні зали, розраховані, як на велику кількість гостей, так і для маленьких сімейних компаній. Залежно від ваших переваг та пріоритетів, а також погодних умов, тут можна забронювати невелику альтанку, затишний презентабельний зал або відкриту терасу на сто п'ятдесят осіб. Перевагою закладу є чисте свіже повітря, мальовнича природа, просторі приміщення та презентабельне оформлення залів, а також унікальне меню та свіжі продукти. Варто відзначити унікальність інтер'єру в ресторані, а також його природність та екологічність. Меблі та оздоблення в залах виготовлені з натуральної деревини та наповнюють повітря тонким лісовим ароматом.

Оренда ресторану для весілля

Якщо ви вирішили організувати виїзну весільну церемонію, ресторан TANDYR стане найкращим місцем для вашого свята. Враховуючи кількість гостей, можна підібрати та орендувати відповідне приміщення, починаючи від десяти до ста п'ятдесяти осіб. Скориставшись офіційним сайтом ресторану, можна детально ознайомитися з плануванням кожного залу, його оформленням та можливим розміщенням столів.Заклад має власний винний зал, де може одночасно розміститися до сорока гостей. Приміщення обладнане окремим входом та спеціалізованою винною шафою, в якій розміщуються брендові італійські, французькі, грузинські, іспанські та аргентинські найкращі вина.

Як дістатися до заміського ресторану

Важливою перевагою ресторану є розміщення. Заклад розташувався неподалік Києва, по Старообухівській трасі. Ваші гості легко знайдуть цей заклад, ніколи не загубляться і насолоджуватимуться приємною заміською подорожжю. Крім того, тут є велика кімната для дітей, де працюють уважні та досвідчені аніматори. Ваші діти завжди будуть під наглядом, вони будуть захоплені цікавими іграми та квестами, а батьки насолодяться затишною атмосферою закладу та гарним святом.