Весілля - це одне з найбільш значущих і хвилюючих подій в житті кожної людини. І як же хочеться, щоб цю подію можна було розділити з найближчими і рідними людьми. І ось для того, щоб запросити гостей на весілля, і використовуються весільні запрошення.

Увага на декор

Пройшли ті часи, коли весільні запрошення були виключно стандартної форми зі стандартними надписами. Залишалося тільки власноруч написати імена молодят і вказати час урочистої події. На сьогоднішній день ситуація змінилася кардинальним чином. Весільні запрошення не «штампуються» за шаблоном, а виготовляються за індивідуальним ескізом, попередньо погодженим з молодятами.

Природно, для досягнення такого позитивного результату, варто подумати про співпрацю з професійним поліграфічним агентством. Зокрема, безпосередньо на сайті https://event-cards.com/ua можна познайомитися з діяльністю такої компанії, а також визначитися з дизайном і матеріалом для весільних запрошень.

Послуги компанії не обмежуються тільки цим, тому завжди можна замовити друк весільної поліграфії в повному обсязі. Ціни впевнено залишаються в демократичних рамках.

Оформлення весільного запрошення:
  1. Прикраса. Золота або срібна фольга додасть запрошенню вишуканий стиль. Також є варіант прикрасити запрошення намистинами, стразами або ж використати шовкографію. Незвично виглядають і запрошення з фотографіями.
  2. Надписи. При бажанні можна виконати всі надписи самостійно, але в якості альтернативного рішення можна замовити друк за допомогою сучасного поліграфічного устаткування.
  3. Оформлення. Весільні запрошення вручаються в конверті або спеціальному футлярі-коробочці. Для досягнення максимального естетичного ефекту може бути використаний декоративний дизайнерський папір.

Одним словом, при бажанні вишукано і стильно запросити гостей на весілля, є сенс обдумати і обговорити з фахівцями стиль весільних запрошень. Як показує практика, варіантів тут дійсно багато.