<

Туристи - народ особливий. Вони, замість того щоб надати перевагу комфорту, збираються в дорогу. Незважаючи на мороз, дощ, вітер або нестерпну спеку, вони все одно йдуть, тому що просто не можуть жити без пригод. Звичайно, не всі вважають за краще вдаватися до повноцінного екстриму. Це доля найбільш сміливих і авантюрних людей.

Але ж напевно багато хто погодиться, що навіть просто відірватися від м'якого дивана в свій вихідний день і попрямувати назустріч пригодам може далеко не кожен. Інтернет магазин Terra Incognita подбав про те, щоб подорожі цих сміливих і відчайдушних людей стали більш комфортними. У цьому може допомогти ретельно продумане спорядження даної торгової марки, випробуване в численних походах, включаючи найбільш екстремальні.

Трохи про компанії Terra Incognita

Розробити і виготовити якісне туристичне спорядження здатні лише ті, хто не з чуток знає, які характеристики це спорядження повинне мати, тобто, туристи і екстремали. Все спорядження обов'язково повинно бути випробувано, перш ніж його запропонують покупцям. Саме так і робить команда Terra Incognita, яка вже протягом 18 років регулярно сама відправляється в подорожі і експедиції, де і проводить випробування власного спорядження, одягу, взуття та інших речей, призначених для використання туристами.

Співробітники компанії регулярно сплавляються по гірських річках, піднімаються в гори, пробираються в печери, спускаються в каньйони. Крім просто екстремального відпочинку перед ними стоїть дуже важливе завдання – випробувати спорядження на міцність, переконатися в тому, що воно не підведе людину, яка його придбала, в самий невідповідний момент. Намети Terra, наприклад, перш ніж потрапити в продаж, були випробувані високо в горах на міцність і надійність. Вони легкі в перенесенні, швидко розкладаються, а тому підходять навіть для застосування в особливо складних умовах.

Що пропонує інтернет магазин Terra Incognita

Якщо зайти на сайт магазину, можна переконатися в тому, наскільки великий тут асортимент туристичних товарів, починаючи з наборів для пікніка і закінчуючи предметами для виживання. Взуття від Терра заслуговує на особливу увагу. Воно надійне і повністю відповідає вимогам, що пред'являють до нього любителі туризму і всілякого екстриму.

Надійні і зручні куртки, дощовики, флісові кофти, термобілизна, трекове і гірське взуття, спортивні сандалі, кросівки - все це пропонується для тих, хто вважає за краще вести активний спосіб життя, хто любить природу і періодично занурюється в її чарівне середовище. Саме для них і призначений цей прекрасний магазин, що пропонує якісні товари за розумною ціною.