Сьогодні тканинні ролети Львів є найбільш популярним варіантом оформлення віконних отворів у приміщеннях практично будь-якого призначення. З їх допомогою:

  • легко створити затишок в квартирі;
  • забезпечується надійний захист від сонячних променів;
  • запобігається перегрів повітря в приміщенні в спекотний день;
  • перекривається огляд стороннім глядачам з вулиці.

Остання властивість дуже важлива для жителів нижніх поверхів, особливо в районах тісної міської забудови.

Крім того, ролети цього типу ще й грають роль виразного елементу загального декору приміщення.

Популярність саме тканинних ролет не випадкова. Вони практичні, за ними легко доглядати, вони мають привабливий вигляд і відрізняються різноманітністю дизайну. Їх все частіше використовують при оздобленні не тільки житла, але і офісних приміщень, і навіть промислових цехів.

Тканинні ролети: типи і властивості матеріалів

Тканини, які йдуть на виготовлення ролет, можуть бути однотонними або мати різноманітний окрас і принти.

Розрізняються також щільність і фактура використовуваного в цих цілях текстилю. Більшість видів тканин, що застосовуються у виробництві ролет, мають також властивість антистатичного просочення, що перешкоджає швидкому забрудненню виробів. У виробництві тканини для ролет використовуються стійкі фарби, які добре чинять опір вицвітанню навіть під прямими сонячними променями.

Розрізняються тканинні ролети і за своїми конструктивними особливостями. Виділяють ролети відкритого типу і закритого. У перших є розташований в місці кріплення валик, на який накручується тканина. Він дозволяє регулювати висоту розташування всього полотна.

Закриті конструкції мають касетну систему, на сьогодні найпоширенішу. У ній відсутні зазори між тканиною ролети і поверхнею вікна.

Де у Львові купити якісні тканинні ролети?

З усіх працюючих у Львові торгових підприємств найбільш широкий вибір і вигідні ціни надає своїм клієнтам добре відомий городянам і вельми популярний онлайн-магазин «Sunguard». Тут можна придбати конструкції практично всіх існуючих видів від найкращих виробників за дуже демократичними розцінками.