Мабуть, кожен з Вас помітив збільшення кількості новобудов у Львові. Особливо така тенденція відслідковується останні декілька років. Причиною, звичайно, є збільшення попиту на квартири в новобудовах. Адже часто, забудовники пропонують доступні ціни, додаткові плюси при купівлі та вигідні умови кредитування. Особливо популярними серед новобудов є житлові комплекси.

Коротко про те, чим житловий комплекс відрізняється від звичайної новобудови?

  1. Головна відмінність у тому, що ЖК передбачає наявність декількох будинків, які об’єднані однією інфраструктурою. Тобто на досить великій площі розташовано кілька будинків. Вони можуть мати спільну котельню, внутрішній двір, парковку. Дана відмінність і є основним плюсом житлових комплексів. Це наче місто у місті. Часом  Ви можете навіть не виходити за межі житлового комплексу, але мати все необхідне для комфортного життя. Новий житловий комплекс найчастіше також передбачає наявність магазинів, спортзалів, салонів краси і т.д.
  2. Варто також врахувати підвищений рівень безпеки. Якщо на територію звичайного будинку може потрапити кожен бажаючий, то на територію ЖК можна пройти чи проїхати, лише маючи спеціальний дозвіл. Зазвичай при в’їзді є шлагбаум і охоронець, який фіксує, хто заїжджає і виїжджає. Зазначимо, що не кожен житловий комплекс передбачає таку можливість.
  3. Наявність добре продуманої інфраструктури. На території ЖК є дитячі майданчики та місця, відведені для занять спортом. Також тут є асфальтовані доріжки для піших прогулянок чи пробіжок. Переважно територія ЖК дуже доглянута та зелена.

Житловий комплекс Львів та його мешканці все частіше вибирають, розглянувши різні пропозиції на ринку нерухомості. Якщо і Ви цікавитесь купівлею квартири у ЖК, то обов’язково зверніть увагу на «Семицвіт». Квартири з виглядом на історичні пам’ятки Львова, добре продумана інфраструктура, доступна ціна житла – ось головні плюси ЖК «Семицвіт». Окрім того Ви отримаєте житло, яке розташоване недалеко від центру, але в тихому районі. Хороше сполучення, дозволить Вам з легкістю дістатись в будь-який куточок Львова на міському транспорті. Для власників автомобілів є крита стоянка. Для гостей - місця для парковки біля під’їздів.

Якщо Вас цікавить технічна інформація, Ви хочете побачити фото об’єкту, а також дізнатись на житловий комплекс ціни, то обов’язково відвідайте сайт забудовника Semycvit.com.