Наведені нижче способи заробітку Lifehackz підійдуть студентам, школярам. Вони прості і зрозумілі для сучасного молодого покоління.

До розвитку інтернет, подібних можливостей для заробітку не було, тому описані способи підійдуть також, якщо хочете відкрити для себе що-небудь новеньке.

В останні роки інтернет заповнився повчальними історіями про те, як можна заробити в Інтернеті школяру або студенту. Найчастіше подібні матеріали пишуться хитрими шахраями, які прагнуть заробити обманним способом на довірі наївних людей.

Але є й інша причина, по якій до статей про заробіток в інтернеті ставляться з підозрою - занадто красиво все розписано. Складно повірити, але щоб заробляти середню зарплату, досить слідувати порадам блогера. І гроші, вважай, уже в кишені. У подібні речі віриться насилу. Саме тому ми вирішили дати декілька перевірених варіантів заробітку в Інтернеті. Зрозуміло, потрібно докласти певних зусиль. Як заробити гроші в інтернеті не виходячи з дому читайте далі.

План дій:

  1. Завести електронний гаманець.
  2. Визначитись з вибором ніші і пробувати себе в новому напрямку.

Електронний гаманець WebMoney

Універсальний електронний гаманець сьогодні - WebMoney. У WM можна: отримувати і перераховувати гроші, обмінювати їх усередині платіжної системи, виставляти рахунки, виводити на банківську карту. Всі комерційні сучасні сайти вже підтримують оплату через WebMoney. Це зручно, і безпроблемно.

Завести електронний гаманець просто. Переходимо на сайт webmoney і реєструємося. Далі заповнюємо потрібну форму, щоб отримати атестат, і з'явиться функція створювати електронні гаманці для різних типів валют:

  • WMZ - американські долари;
  • WMU - українські гривні.

Усередині WebMoney вбудований обмін валюти за внутрішнім курсом. За таку операцію знімається відсоток, але не багато. Кожну з валют легко перекинути на банківську карту відповідного типу валют: WMZ на долари, WMU - на гривні.

Способи для заробітку грошей в інтернеті студенту або школяру

Заробіток на кліках

Як заробити на кліках, і скільки за це заплатять? Секрету немає ніякого - «легка робота» - малі гроші. Багато не заробите. Але як перший спосіб спробувати заробити в інтернеті підійде.

Заробіток на кліках ніколи не стане основним видом добутку грошей, але школяреві чи студенту перебитися якийсь час можна. Схема проста: на біржі отримуєте завдання, переходите на сторінку за посиланням, робите клік на певному елементі (найчастіше рекламний блок) і здаєте скріншот виконаної роботи.

Писати пости на форумах

На цей раз треба писати пости для форумів. Легким такий заробіток не назвеш. Писати тексти важко. Пекельна праця, але заробіток в рази краще, ніж з кліків. Обов'язково варто спробувати. Нехай мільйонів не заробите, зате досвід роботи отримаєте.

Після написання постів для форумів, можна сміливо поринути в копірайт і рерайт. Власне про ці речі і напишемо нижче.

Робота копірайтером

У мережі популярні два способи написання текстів: копірайтинг і рерайтинг. Копірайтинг - написання тексту з нуля. Рерайтинг - переписати написаний текст іншими словами. Завдання нелегкі.

Також якщо ви любите мріяти і придумувати, спробуйте сили в написанні цікавих статей для інтернет-видавництв світового рівня. Сьогодні видавництва дають такий шанс кожному бажаючому: чоловічі і жіночі журнали типу Mhealth, MaximOnline, Cosmopolitan, Maria Claire. Вибір, як бачите, величезний.

Заробіток на файлообмінниках

У свій час люди не розуміли вигоди з торрентів. Ось заливають на них файли, порушуючи авторські права інших людей. А ти качаеш ці фільми, музику, ігри і задаєшся питанням - в чому вигода? Навіщо красти контент і викладати для скачування? Невже від «щирого серця»?

На ділі все не так. За кожну тисячу скачувань, торрент-сідер отримує копієчку. На цьому і живе. Платить вільному співробітникові торрент-трекерів безпосередньо адміністрація, яка отримує гроші з реклами на сайті.

Зарабіток на своєму сайті

Спеціально для самих наївних відкриваємо головний секрет заробітку на сайті - це складно! «Швидких грошей» не буде. Потрібно «гарувати», багато вивчати, але круто в результаті отримувати по 500 євро на місяць, приділяючи час улюбленому хобі - написанню текстів + веб-програмуванню + прокачуванню навичок дизайнера + прокачуванню навичок журналіста.

Цей вид заробітку не для всіх! Потрібно розуміти певні речі - у тебе інтернет-видавництво. Пиши, що хочеш. Але за кожне слово, або фотографію, або файл, прийдеться відповісти. Перед ким? Роскомнадзор, Яндекс, Google, державні органи - кому-небудь з них може не догодити сайт. Тому цей заробіток з перспективою на майбутнє.