В наші дні більшість українських споживачів вже не влаштовує житло, обставлене стандартними, типовими меблями. Саме тому сьогодні не тільки в самому Львові, а й по всій країні користується такою популярністю продукція широко відомого виробника меблів як фірма «Komodino». Познайомитися з її виробами всі бажаючі можуть після переходу за посиланням komodino.com.ua, що веде на власний сайт підприємства.

Асортимент продукції

Відмінною рисою діяльності фірми виступає виготовлення як цілих гарнітурів, так і окремих предметів меблювання, спроектованих в індивідуальному порядку з урахуванням площі і конфігурації приміщення, яке необхідно облаштувати, а при наявності вже існуючого інтер'єру і його стилістичних особливостей.

Підприємство виробляє меблі для всіх приміщень, не зважаючи чи це міська квартира, чи окремий котедж, включаючи меблі для:

    • віталень;
    • кухонь;
    • гардеробних;
    • спалень;
    • балконів;
    • лоджій і веранд;
    • офісів будь-яких масштабів.

    Крім того, в числі продукції від «Komodino», яка користується високою популярністю серед споживачів, слід назвати такі вироби як камінні портали, сходи, настінні панелі, двері, столи, шафи традиційного типу, шафи-купе та ін.

    Також майстри компанії виконують виключно з високою якістю роботи з ремонту і реставрації будь-яких зразків меблів.

    Дизайн і матеріали

    Створення проектів по кожному новому замовленні проводиться силами талановитих дизайнерів, а також досвідчених конструкторів і технологів. Виготовлення меблів ведеться на добре оснащеному власному виробничому майданчику, за допомогою обладнання останнього покоління.

    В якості вихідних використовуються всі звичайні для меблевого виробництва матеріали, в тому числі деревний масив, шпон і фанера з цінних порід деревини, різні типи плит, метал, включаючи вироби художньої ковки та ін.

    Цінова політика фірми

    При високій якості всієї продукції, починаючи від створення проекту виробу, до його фінішної зборки і постачання замовнику, розцінки на всі зразки меблів компанії «Komodino» відрізняються лояльністю до можливостей клієнта.