Організувати святкове застілля, романтичну вечерю, дружню вечірку або довгоочікувану зустріч не важко, якщо скористатися інтернет-ресурсом https://www.sveganas.com/ і замовити доставку стейка з ніжної телятини або молодої баранини. Компанія SVEGANAS професійно займається подібною сферою послуг та гарантує кожному потенційному замовнику бездоганну якість та свіжість продукції. Замовлення будь-якої складності та обсягу доставляється за вказаною адресою, даючи можливість суттєво заощадити ваш вільний час та звільнити від необхідності самостійно відвідувати ринки та торгові центри в пошуках потрібної м'ясної продукції.

Особливості витримки м'ясної продукції

Варто сказати, що будь-яке м'ясо, яке реалізується компанією, витримується певний момент часу за спеціальною температурою, яка не перевищує трьох градусів вище нуля. Волога витримка стейка дозволяє досягти правильного дозрівання та отримати м'який соковитий кінцевий продукт. Кожен стейк запакований індивідуально з використанням вакууму. Компанія цінує свій позитивний імідж і співпрацює тільки з перевіреними постачальниками м'ясної продукції, яка відрізняється органічним походженням та екологічністю. Крім того, в штаті компанії працюють професіонали, які володіють реальним досвідом роботи і знають всі особливості обробки м'яса.

Гарантована безпека та висока якість стейків

Виробничий процес компанії організований з урахуванням інноваційних технологій та сучасного обладнання. Всі етапи, починаючи від доставки м'яса, його обробки та розфасовки, ретельно контролюються та відповідають державним санітарним та гігієнічним нормам. Всі приміщення, які задіяні при виробництві стейків та іншої м'ясної продукції, піддаються повній антибактеріальній обробці.

Доставка та прийом замовлень

Служба доставки приймає заявки щодня, незалежно від свят та вихідних. Завдяки високому сервісу та гарантованій якості, компанія SVEGANAS вже має достатній список своїх постійних клієнтів, які залишають позитивні рекомендації та замовляють м'ясні напівфабрикати повторно. Заявлений продукт, який відповідає найвищим критеріям, доставляється в обумовлені терміни та має прийнятну цінову політику.