Тільки той, хто має домашню тварину, знає, наскільки серйозно треба ставитися до догляду за своїми вихованцями, ретельно стежити за їх здоров'ям, вчасно вигулювати і правильно годувати. Сухий корм для собак 1st Choice, який можна придбати в інтернет - магазині PetCenter, відповідає всім міжнародним стандартам. Завдяки широкому асортименту і різноманітній розфасовці, можна підібрати збалансоване харчування свого вихованця і урізноманітнити його. Користуючись зручним фільтром, потрібно відзначити необхідні критерії і отримати весь перелік продукції, що реалізовується.

Варіанти корму і його розфасовка

Сухий корм для собак 1st Choice купити можна для будь-яких категорій тварин: дорослих собак і цуценят, декоративних і великих з надмірною вагою, а також для старіючих особин, які страждають алергією і володіють чутливою шкірою. Виробник пропонує сухий собачий корм з куркою і рибою, м'ясом ягняти і коричневим рисом, а також з качкою і картоплею.

Правильне харчування для цуценят декоративних собак

Для цуценят маленьких порід декоративних собачок рекомендується Фест Чойс, що складається з борошна м'яса курчати, дробленого рису, перлової крупи, сушеної м'якоті буряка і томатів, з додаванням дегидрированного яйця, дрібної клітковини, лляного насіння, цикорію, сушеної м'яти і багатьох інших корисних компонентів, необхідних для оптимального розвитку цуценя і гарного росту. Подібний склад корму і його форма забезпечують малюкові плавний перехід від материнського вигодовування до твердої їжі. Цьому сприяє навіть розмір гранул і їх особлива форма, яка допомагає розвивати жувальні навички цуценяти. Асортимент упаковки дає можливість придбати невеликий пакет, вагою 350 грам, щоб упевнитися в якості корму і в тому, що він сподобався цуценяткові.

Купуємо корм і аксесуари для кішок

На порталі petcenter.com.ua реалізується корм і аксесуари по уходу за кішками і птахами, гризунами і акваріумними рибками, а також за рептиліями та кіньми. Кішки, так само, як і собаки, дуже вибагливі і примхливі у харчуванні. Вони часто хворіють через неправильний догляд або нестачу вітамінів. В онлайн - магазині PetCenter власники цих тварин підберуть і замовлять різноманітний сухий корм та м'ясні вітамінізовані консерви, засоби гігієни та догляду за кішками, дряпки та іграшки, м'які будиночки і спеціальні пристрої для транспортування.