Правильний вибір корму для свого хвостатого улюбленця – одна з головних турбот будь-якого власника собаки в наші дні. Адже здоров'я вихованця перш за все визначається його харчуванням. На щастя, сьогодні немає проблем з придбанням собачого корму. Величезний вибір харчової і не тільки продукції пропонує покупцям популярний у Львові онлайн-магазин товарів для тварин. Ознайомитися з його асортиментом і цінами читачі можуть на сайті, який належить магазину, за адресою petcenter.com. ua/.

Крім широти свого асортименту підприємство відоме високою якістю всіх пропонованих клієнтам товарів і конкурентними цінами. Окрім кормів для собак тут можна придбати все необхідне для утримання акваріума, гризунів, кішок, птахів і будь-яких інших тварин.

Який корм обрати?

Сучасна промисловість пропонує сотні видів сухих собачих кормів. Власникам тварин, які не мають спеціальної ветеринарної освіти, досить важко надати перевагу якомусь конкретному бренду. Тому доводиться покладатися на думку знавців питання. Сухий корм для собак 1st Choice виробництва відомої канадської фірми «PLB International», що має стійку позитивну репутацію, сьогодні більшість експертів в даному питанні визнають одностайно одним з кращих. Він успішно конкурує з самими «розкрученими» в цій сфері брендами і не внаслідок активних рекламних кампаній , а через свої дійсно видатні якостей. Неодноразово зазначалося безліччю власників, тварини яких харчуються цим продуктом, що песики відрізняються прекрасним зовнішнім виглядом, рідко хворіють і ведуть активне життя, демонструючи прилив сил і бадьорості.

Звичайно, при придбанні цього корму необхідно звертати увагу для яких порід і собак, якої вікової групи він призначений. Адже «1st Choice» випускається сьогодні в досить широкому асортименті. До речі, при високій якості цього продукту він відрізняється і цілком доступною вартістю.

Види корму «1st Choice»

Сухий корм для собак 1st Choice купити в магазині «PetCenter» можна в наступних різновидах:

  • для цуценят;
  • для дорослих собак великих і середніх порід;
  • для тварин з чутливою шерстю і шкірою.

Всі службовці магазину PetCenter мають глибокі знання з проблем утримання домашніх тварин і завжди з готовністю консультують клієнтів по всім профільних питаннях, в тому числі – щодо правильного підбору кормів. Оригінальне походження будь-якого продукту гарантується.