РФ увечері 17 березня знову вдарила ракетами по Харківській області. Два удари були нанесені по селищу міського типу Великий Бурлук Куп'янського району.

За словами губернатора Олега Синєгубова,  одна з ракет влучила у подвір'я житлового будинку. Пошкоджено щонайменше 20 сусідніх будинків та господарські споруди.

Друга ракета вдарила у землю на території Великобурлуцького райвідділу поліції, пошкоджено також пожежно-рятувальну частину, 6 приватних автомобілів та сусідні житлові будинки.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій уточили, що в результаті ракетного удару по Великому Бурлуку руйнацій і пошкоджень зазнали понад 25 приватних домоволодінь, 2 житлові двоповерхівки, 3 адміністративні будівлі та приватні автомобілі.

Великий Бурлук знаходиться у північно-східній частині Харківської області, на відстані приблизно 50 км від Куп’янська та 45 км від кордону з Росією. Селище перебувало в окупації півроку – з 10 березня до 10 вересня 2022 року. Після звільнення опинилося недалеко від лінії фронту і періодично потрапляє під російські обстріли.

Фото - ілюстративне