Робити подарунки так само приємно, як і отримувати. Відчуття, що ми зуміли когось по-справжньому порадувати, безцінне. Якщо акуратно розпитати людину, якій збираєтеся піднести презент, про її вподобання, вдасться підготувати дійсно приємний сюрприз. Але якщо такої можливості немає, а в голову нічого не приходить, скористайтеся нашими порадами. Дізнайтеся, які 8 предметів стануть найкращим подарунком для сучасної домогосподарки.

1. Посудомийна машина 

Один із найкращих варіантів для презенту господині. Миття посуду приємним заняттям назвати складно, а виконувати його доводиться кілька разів на день. Хороший варіант для подарунка — посудомийна машина Піраміда із середнього цінового сегмента.

TdBnpSw3iHwiEFGITAnYri-0N2h10f0fzDWFL_9_-HzJ5qqLGlPrUTuHXTyT70S1xoO8FkO_v9tR0V6Cruz-s4ybFIrJLECEBBIZVkvk5jir-cjNJfZ2-ESPxQG-Yk96IIucFvbt0zzlepf8Cl_u5wg0sPcPUFnyLsi9QnI-n8-L0Lb43QBUUlIq6G6v4Q

2. Кухонні ваги

Наші мами та бабусі під час готування відміряли кількість інгредієнтів на око або користувалися таблицями, в яких можна було подивитися співвідношення ваги та маси продукту в чайній ложці або в склянці. З кухонними вагами ви можете не замислюватися про те, скільки чого класти. Робіть усе за рецептом, а потрібну кількість визначайте за допомогою електронних кухонних ваг.

3. Пароочисник для мікрохвильовки

У пристрій додають трохи води і ставлять у СВЧ буквально на кілька хвилин. Це хороший спосіб звільнити час для інших занять.

4. Ручна овочерізка

Механічна овочерізка - чудова альтернатива ручному різанню. Це зручний пристрій: достатньо засипати в ємність тверді овочі та провернути ручку. На виході з'явиться спіральки, соломка, кубики або інші фігурки залежно від форми отворів пристосування.

mseccaMHo_bak4Uts-ilW3QpCfwOyAny5Kz87jTVzttKTKZNAcILs-H7dkzCXoXAkC6L5B1oe7ZaYacbcHR3bO6kRY2-gvGKROnczoEfwhUvA1XfUDHJmy-U9mvePJH7fuNiEPzaoMXkw5dFVCrO-FOnuFq8t_54sQfheu55z-eSNAeftONNR8wTGtWgxg

5. Дегідратор

Сушені фрукти та овочі зберігають більшу частину вітамінів і корисних мікроелементів. Сучасні жінки стежать за харчуванням і здоров'ям домочадців. Замість того щоб купувати взимку екзотичні фрукти і цитруси, можна побалувати домашніх пирогом з яблуками, вирощеними на дачі.

Для збереження корисних і смакових якостей необов'язково сушити фрукти природним шляхом. Для сушіння доцільно використовувати дегідратор - кухонний прилад, за допомогою якого можна заготовлювати на зиму фрукти, ягоди, овочі, зелень і гриби.

6. Набір кухонних рушників

Кухонні рушники дуже швидко втрачають охайний вигляд. Запахи продуктів, краплі жиру, кіптява сприяють швидкому зносу текстилю. Рано чи пізно нові рушники обов'язково знадобляться, тож подарунок не пропаде даремно.

Для презенту краще вибирати вироби з практичних матеріалів, які добре відпираються. Якщо ви бували в гостях у обдаровуваної, постарайтеся підібрати матеріал у тон кухонного оздоблення.

t3hKMWLmwpHgw86Ouz0wmunZCzbcM01PXtYcBrZ_cSYI6q_QtTnxxDmCV7Zc_5eMP9XcM8kB3vu3ewm07_7GHn8pJDPpWBoSzyQUnULrxaqHobCfyjkXkN-G67dPrZDmKG8A6fIMEDsPwjT8yuWzYrGWZgQCxvhoCsxmkhMSkDy_wyk_DpujKRMwmdmIUw

7. Декоративне панно

Навіть із сучасною побутовою технікою домогосподарки все одно багато часу проводять на кухні. Значить, приміщення потрібно прикрасити, адже куди краще під час готування милуватися красивим декоративним панно, ніж дивитися на голі стіни.

8. Таймер

Під час приготування різних страв часто доводиться засікати час, необхідний для тієї чи іншої частини процесу. Багато сучасних кухонних агрегатів оснащуються вбудованими таймерами. Але для маніпуляцій, які роблять вручну, кращого, ніж таймер, пристосувань не винайшли. Як показує практика, найзручніше користуватися таймером на магнітах.