За матеріалами СБУ заарештовано активи ще 4 російських компаній на 72 млн грн, зокрема з Харкова. Про це повідомили у прес-службі управління СБУ у Харківській області.

Як встановила спецслужба, кінцевим бенефіціаром 4 фірм із Харкова, Львова та Дніпра була громадянка країни-агресора з Тамбова.

Ці компанії займаються роздрібною торгівлею непродовольчими товарами по всій території України. Свої доходи нашій державі кожна з цих фірм перераховувала власниці, яка у свою чергу сплачувала податки до держбюджету РФ. Таким чином фактично відбувалося фінансування військової агресії Росії проти України.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


За рішенням Київського районного суду Харкова накладено арешт на корпоративні права чотирьох компаній на загальну суму близько 72 млн. грн. Служба безпеки також встановила, що статутні капітали чотирьох зазначених фірм сформовані за рахунок «відмитих» доходів «головної» харківської компанії, активи якої за матеріалами СБУ заарештували ще в червні 2022 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що майно колишнього харківського нардепа на суму понад 600 млн грн. передано державі. А сам екс-нардеп зараз ховається в РФ і перебуває у розшуку.