Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вранці 25 серпня пробіг військовим Харковом 12 кілометрів у футболці із символікою ініціативи Race for Ukraine, створеної на підтримку України. Про це відомий музикант розповів на сторінці Facebook.

"Я пам'ятаю, як півроку тому стояв на площі Свободи, було чути вибухи снарядів, ракети потрапляли до будинків у центрі міста. Це був лише початок російської повномасштабної агресії проти України. Сьогодні Харків уже зовсім інший. Сьогодні вранці я пробіг 12 кілометрів Харковом. Я побував в обох центральних парках, Сумською пробігся", — сказав Вакарчук.

За його словами, місто дуже чисте, магазини потроху відкриваються, а у кафе вранці сидять люди, які насолоджуються ранковим, ще літнім сонцем.

"Як каже Сергій Жадан, над містом майорять українські прапори. Але до миру ще далеко. Буквально вчора, зовсім недалеко звідси, я був на лінії фронту, де зустрічався з бійцями, вітав їх із Днем незалежності, тому нам усім ще належить багато зробити, щоб Харків та інші міста повернулися до мирного життя, а окуповані території було звільнено", - додав Вакарчук.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у липні лідер "ОЕ" заспівав для бійців ОМБр "Холодний яр", які воюють в Ізюмському районі Харківської області.