Під час гасіння пожежі в приватному будинку в селі Прудянка Дергачівської громади рятувальники знайшли труп. Про це повідомили в ДСНС.

Інформація про пожежу надійшла о 19:00 учора, 22 листопада. Коли рятувальники прибули на місце, вогонь охопив 30 кв. метрів. Займання ліквідували о 22:09. У будинку знайшли труп чоловіка 1976 року народження.

За попередніми даними, причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем або порушення правил використання грубки.

Загалом учора пожежники Харківської області виїжджали на гасіння 14 пожеж. Одна була спричинена обстрілами. Опівдні російські війська обстріляли Вовчанськ. Виникло кілька осередків загоряння на території місцевого комунального підприємства. Загальна площа пожежі становила близько 120 кв. метрів. О 13:35 вдалося погасити вогонь. Люди не постраждали.

О 17:10 рятувальникам надійшов виклик на пожежу у вантажному автомобілі, який загорівся під час руху. НП сталася на 2-му кілометрі траси "Харків-Красноград-Перещепине". Вогонь поширився на 30 кв. метрів. О 18:29 пожежу загасили. Обійшлося без постраждалих.